Sponsorcommissie v.v. Rijen

v.l.n.r. Erik Biemans - Cees Broeders - Wim Kin - Paul Jooss - Ad Krol

Voor ons als vereniging zijn inkomsten van sponsoren van groot belang. Met deze extra inkomsten kunnen wij extra investeringen verzorgen en zo het voortbestaan van onze vereniging waarborgen. Het organiseren van diverse activiteiten voor jeugdspelers en senioren, de inrichting van onze kantine etc. Kortom, allerlei zaken die het voetbalplezier van onze leden en de bezoekers vergroten. Bovendien maken deze ook onze accommodatie aantrekkelijk voor andere partijen.  Natuurlijk moet sponsoring verenigbaar zijn met de doelstellingen van onze vereniging en mag sponsoring niet de objectiviteit, geloofwaardigheid, betrouwbaarheid en onafhankelijkheid van onze vereniging in gevaar brengen. Daarom staat bij de nieuwe insteek centraal dat wij als vereniging echt iets voor een sponsor terug willen doen. Denk bijvoorbeeld aan het bijdragen aan de naamsbekendheid van de sponsor of het leggen van contacten met andere bedrijven. Op deze manier ontstaat een win-win situatie, waarvan zowel v.v. Rijen als de sponsor maar ook de leden profiteren.

Binnen onze vereniging is afgesproken dat alle vormen van sponsoring via de sponsorcommissie lopen. Deze commissie maakt met de sponsor afspraken en legt deze waar nodig in een contract vast. Uiteraard vinden dit soort afspraken in nauwe samenwerking met en goedkeuring van het bestuur plaats.

De sponsorcommissie regelt onder andere:
  • Sponsorborden langs de velden en op het park
  • Reclame op de schermen en borden in de kantine
  • Sponsoring van evenementen
  • De wedstrijdbal van de week
  • Kledingsponsoring
  • Overige vormen van sponsoring

Heeft u zelf ideeën of wensen omtrent sponsoring of beter nog, wilt u graag sponsor worden bij v.v. Rijen? Neem dan gerust contact met ons op. We gaan graag met u in gesprek aangaande de verschillende mogelijkheden.

Sportieve groet,
Sponsorcommissie v.v. Rijen

Interesse in sponsoring?
Laat onderstaand uw gegevens achter en we nemen spoedig contact met u op.

Met trots presenteren wij u onze sponsoren:

• Louwman Dealerbedrijven

Intensief sponsor

Brons sponsoren

Avri Bloem- en Tuincentrum Decokay Vromans Kin Financieel Adviesburo
Pennen Partyworld Van den Noort  Peer de Tegelzetter
Autoschade Herstel Kemmeren Regiobank Rijen Amstel
Hermens Concept Autohuis Rijen AA Drink
Accountantskantoor Schipper Bouwbedrijf Vermeulen Wouters Transport
Andrik Fysiotherapie Goliath Entertainment WIJmetAARTS
Buijs Montage Aarts Rolluiken & Zonweringen KeukenRenovatie Brabant
Fysiotherapie Jongh & Van Osta Bouwbedrijf van Eijk Graauwmans Heftruks
Kin Pompentechniek  Van Laerhoven Stucadoorsbedrijf  B. Elands Installaties
Catering de Kort Gall & Gall Supportersclub v.v. Rijen
Keurslagerij Piet Mutsaers Gebr. Rombouts Rijen  Kin Makelaardij
Kapsalon A. Naalden J. van de Pol bouwbedrijf  Rijwielhandel De Polder
Autobedrijf Reijnders  Stip Top Tuinen Slijterij Harry van Strien
Van Gils Belettering Etos Gotcha
Auto Service Station Rijen Stukadoorsbedrijf Leon Capitein Café 't Vat
Van Dijk & partners  Herberg De Drie Linden iPhoneAPK.nl
Machinefabriek en Reparatiebedrijf Busio Daamen de Kort van Tuijl Notarissen MOS Accountants & Adviseurs
Balk Loodgieters & Installatie Werk Linberg Camping, Caravans, Outdoor, Ski Cepro

Overige sponsoren

Aannemersbedrijf Ballemans, VWS Rijen, Horeca Groothandel Tilburg, CurTec International, Satelliet Breda, Jardin Netherlands, Trobas Gelatine, F.A.F. Training, B.T. Systeem, Xenox Music & Media, Direct Effect, Le Credit Sportif, Catering Willemse, Work In

Een sponsor is betrokken bij de samenleving

Een sponsor is nauw betrokken bij de samenleving en heeft sportiviteit hoog in het vaandel staan. Daarom zijn onze sponsoren trots op hun sponsorschap bij v.v. Rijen.

Als u als sponsor dit wilt uitdragen op uw website of wilt gebruiken in een van uw nieuwsbrieven juichen wij dit uiteraard van harte toe. We hebben voor uw gemak hiervoor een voorbeeldtekst (klik hier) opgemaakt. Ook stellen we graag ons v.v. Rijen logo beschikbaar en kunt u als sponsor ter illustratie, gebruik maken van enkele leuke sportieve sfeerbeelden. (klik op: sfeerbeeld 1sfeerbeeld 2 - sfeerbeeld 3 - sfeerbeeld 4logo).

Succes met uw uitingen. Uw personeel, leveranciers en zeker uw klanten zullen uw betrokkenheid waarderen.