• Rinus, de online assistent-trainer van de KNVB

  Gratis toegang
  Deze online tool biedt trainers & spelers gratis toegang tot honderden oefeningen, kant-en-klare trainingsschema’s en inspireert hen om jeugdvoetballers optimaal te laten genieten van wat zij het liefste doen: voetballen. Rinus beantwoordt aan de vraag van veel beginnende trainers & voetballers die op zoek zijn naar toegankelijk trainingsvormen en biedt zowel losse oefeningen, volledige trainingen en programma’s van meerdere weken.

  Rinus, de online assistent-trainer
  De oefeningen zijn gefilterd op leeftijd en gekoppeld aan verschillende doelstellingen. Afhankelijk van waar het accent van de training ligt, kan de trainer oefeningen samenstellen tot een training. Alle oefenstof wordt op visueel aantrekkelijke wijze (met twee- en driedimensionale visualisaties) aangeboden.

  Bereikbaarheid
  Rinus is bereikbaar via de desktop, tablet en smartphone. Rinus is ook als mobiele app te downloaden in de App Store en Google Play Store. Zo is de ideale trainingsvorm altijd binnen handbereik. Dankzij Rinus kunnen clubs voortaan zelf hun trainers, coördinatoren en andere vrijwilligers actief op weg helpen bij het opzetten van trainingen. Maar ook trainers en coördinatoren zelf kunnen rechtstreeks aan de slag met de kennis die er te vinden is.

  Rinus is constant in ontwikkeling. Het platform wordt daarom in de komende periode aangevuld met nieuwe oefenvormen en meer specifieke kennis. Zo gaat elke trainer met voldoende uitrusting het trainingsveld op.

  Download hem voor je smartphone of tablet:

             

  Individuele trainingsstof formulieren voor v.v. Rijen leden kun je hier downloaden:

  07/09 Jeugd - 011 Jeugd - 013 Jeugd - 015 Jeugd - 017 Jeugd - 019 Jeugd