• WORD PUPILLENSCHEIDSRECHTER!!!!

  PUPILLENSCHEIDSRECHTER

  In het pupillenvoetbal draait het vooral om spelplezier en ontwikkeling van voetballers. Daaraan kan je als spelbegeleider of pupillenscheidsrechter een positieve bijdrage leveren. Om je zo goed mogelijk voor te bereiden op het begeleiden van wedstrijden heeft de KNVB Academie de opleiding pupillenscheidsrechter ontwikkeld. De opleiding is opgezet volgens het principe van ‘blended learning’: je leert tijdens cursusavonden, in de praktijk en door middel van een app op je telefoon of tablet. 

  Wie kunnen spelbegeleider of pupillenscheidsrechter zijn? 

  • Ouders van jonge jeugdleden zijn prima geschikt dit op een goede, sportieve wijze te doen. Een laagdrempelige manier om iets te doen voor/rondom het team. 
  • Jeugdspelers die hun vaardigheden willen vergroten en in de nabije toekomst misschien verenigingsscheidsrechter willen worden. De minimale leeftijd is 12 jaar.

  De cursus bestaat uit twee theoretische bijeenkomsten van 2,5 uur. Het praktijkgedeelte – tussen de beide bijeenkomsten – bestaat uit twee stagewedstrijden bij v.v. Rijen. Tijdens de opleiding krijg je om de vier dagen via de app een aantal toets vragen voorgelegd. Deze kan je beantwoorden wanneer het jou uitkomt; dit kost je maar een paar minuten.

  Wil je er iets meer over weten of jezelf aanmelden kun je me via onderstaande gegevens bereiken of op het sportpark natuurlijk.

  Groet,

  Koen Strik

  Scheidsrechters coördinator v.v. Rijen

  E:     k.strik@kpnplanet.nl

  M:    06-10222379