• Tijdens de winterstop geen trainingen bij v.v. Rijen

Winterstop voetbal 2019 loopt voor het landelijke amateurvoetbal van 21 december 2019 tot 11 januari 2020.

Tijdens deze periode zijn de faciliteiten bij v.v. Rijen niet open en zijn trainingen ook niet mogelijk. Er kan weer getraind worden vanaf maandag 13 januari. Voor Rijen 1 en Rijen 2 geldt dat trainingen iets eerder worden gestart en wel op donderdag 9 januari.

Sommige competities, zoals de hoofdklasse van de mannen en de topklasse t/m de eerste divisie van de vrouwen, starten op 18 januari weer. De hoofdklasse mannen spelen in de week van 21 december, wanneer voor iedereen de winterstop voetbal begint, nog bekervoetbal. Wil je echt zeker weten wanneer jouw winterstop plaatsvindt? Dan adviseren we om de speeldagenkalenders van het seizoen 2019/2020 op de website van de KNVB te bekijken. Daarin staan alle wedstrijddagen, nacompetitie, bekerwedstrijden vakanties en de winterstop voor het amateurvoetbal.

Wij wensen alle leden en vrijwilligers/medewerkers van v.v. Rijen fijne Kerstdagen en een gelukkig, gezond en sportief 2020 toe.

Vriendelijke groet,

Facilitaire zaken v.v. Rijen