• Hoelang duurt de winterstop?

  Normaliter duurt de winterstop twee weken tot en met een maand, maar dit is ook sterk afhankelijk van het niveau en de leeftijd. Kinderen van 3 jaar tot en met 10 jaar hebben bijvoorbeeld eerder winterstop dan senioren competities.

  Voetbal winterstop data 2021/2022:

  Start officiële winterstop                     : 11 december 2021

  Eventueel & per team afhankelijk           : 18 & 19 december nog inhaal- of bekerwedstrijden.

  Einde officiële winterstop                    : 22 januari 2022

  Bovenstaande betekent dus dat er op 22 januari (of 29 januari) weer wordt afgetrapt. Vaak zijn er rond Kerstmis en “Oud & Nieuw” geen activiteiten gepland. Wil je dat zeker weten? Controleer dat dan in de Voetbal.NL-app of vraag het je trainer.

  Start trainingen:

  Vanaf maandag 17 januari kunnen – in principe – alle trainingen weer worden gestart. Vanaf dat moment zijn ook de natuurgrasvelden (i.v.m. onderhoud) weer beschikbaar.

  Vanaf maandag 10 januari kunnen de selectieteams hun trainingen hervatten. Belangrijk: het is noodzakelijk dat trainers uiterlijk 11 december aan coördinatoren doorgeven of ze daadwerkelijk ook komen trainen!! Coördinatoren op hun beurt leggen contact met facilitair@vvrijen.nl

  Voorbehoud & corona

  Hou er s.v.p. rekening mee dat bovenstaande (net zoals vorig jaar) ook weer in de war geschopt kan worden. Het slechtweerschema en nieuwe richtlijnen rondom de Covid-19 problematiek dienen uiteraard ook dan weer te worden opgevolgd.