Wildkamp

Ledenactie Wildkamp

Wildkamp, de technische groothandel met meer dan 50.000 technische artikelen uit voorraad leverbaar waar zowel bedrijven als ook particulieren terecht kunnen. Begin dit seizoen heeft Wildkamp voor het zilver sponsor pakket gekozen. Zij dragen v.v. Rijen daarmee een extra warm hart toe. Maar Wildkamp heeft besloten hier nog een schepje bovenop te doen!

Zoals de sponsorcommissie eerder al heeft aangegeven, zijn we steeds op zoek naar de win-win situatie voor sponsor, v.v. Rijen én de leden. Wildkamp vult dit perfect in!

Alle v.v. Rijen leden genieten bij Wildkamp van extra korting. Daarnaast kunnen zij een kopie van de kassabon achterlaten in de v.v. Rijen actiebus in de winkel. Over de ingeleverde bonnen ontvangt v.v. Rijen een bonus van 4% over het exclusief BTW bedrag.

Dus, wil je als lid van v.v. Rijen extra korting genieten en ook de vereniging steunen? Koop dan bij Wildkamp je technische materialen en door je kassabon achter te laten in de daarvoor bestemde v.v. Rijen actieton, steunen jij en Wildkamp onze vereniging. Het enige wat je hoeft te doen, is aan te geven dat je lid bent van v.v. Rijen (klantnr. 2017575).

Eind seizoen 2016/2017 maakt Wildkamp de stand op om hopelijk een mooi bedrag aan v.v. Rijen over te maken. We houden jullie op de hoogte.