• Nieuwe – voorlopige – teamindelingen bekend

Het is bijna vakantie en dus de hoogste tijd om de nieuwe (voorlopige) teamindelingen voor het nieuwe seizoen met je te delen. Dit jaar wel wat anders dan voorgaande jaren. Door de komst van de AVG, de wet op de bescherming van persoonsgegevens, kunnen we niet meer zomaar alle namen op de website of via een Excel delen. De indelingen worden verwerkt in de bondsteams en deze worden vanaf maandag 11 juli vrijgegeven door de KNVB. Vanaf volgende week zijn de nieuwe indelingen dus ook op de Voetbal.nl app te zien. Tenzij... je de Voetbal.nl app niet geïnstalleerd hebt (met een emailadres dat voorkomt in onze ledenadministratie). In dat geval staat je privacy instelling standaard op afgeschermd en zal je naam niet worden getoond. Heb je de app wel geïnstalleerd maar heb je het afgeschermde privacy niveau gekozen ook dan zal je naam niet getoond worden bij de teamindelingen. Door nieuwe aan- en afmeldingen moeten de teamindelingen nog als voorlopig worden bestempeld; wijzigingen kunnen dus nog voorkomen.

Hoe kan ik dan weten in welk team ik zit?
    In je persoonlijke omgeving in de Voetbal.nl staat ook je team weergegeven. Uiteraard moet je dan wel de app hebben geïnstalleerd!

Belangrijk om de app te installeren!
    Het is belangrijk om de app te installeren zodat je geen club- en teaminformatie gaat missen. Er komen steeds meer mogelijkheden die aan de app worden toegevoegd en waar we als v.v. Rijen gebruik van willen maken.

Problemen/vragen
     - Met welk emailadres ben ik bij v.v. Rijen bekend?
    Weet je niet zeker met welk emailadres je bij ons bekend bent? Dit kun je navragen via ledenadministratie@vvrijen.nl
     - Ik zie geen teamindelingen van mijn zoon/dochter
    Kan het zijn dat jouw emailadres niet het primaire adres is en dat er bijvoorbeeld een ander gezinslid met zijn/haar email als primair contact staat ingesteld? In dat geval kun je met dit emailadres een Voetbal.nl account aanmaken. Ook kun je ons verzoeken om een ander primair emailadres in te stellen. Mail dit dan ook naar ledenadministratie@vvrijen.nl
     - Ik kan de foto en gegevens van mijn zoon/dochter niet aanpassen.
    Waarschijnlijk is je zoon of dochter nog geen 16 jaar en heb je nog geen aparte ouderrechten. In het kader van de AVG mogen kinderen onder de 16 jaar niet zelfstandig hun persoonsgegevens wijzigen. Laat ons even weten dat het gebruikte emailadres van een ouder/voogd is. Wij zullen dit aanpassen waardoor je de persoonsgegevens van je kind onder instellingen-mijn kinderen in de app alsnog kunt wijzigen.
     - Ik kom er helemaal niet uit en wil toch weten in welk team ik zit
    Neem dan even contact op met david@vvrijen.nl. David kan je helpen met het installeren van de app en kan je vertellen in welk team je zit.
     - Ik heb vragen/opmerkingen over de teamindeling.
    Stuur een mail naar vereniging@vvrijen.nl of organisatie@vvrijen.nl met daarin je naam, team en vraag. Na inventarisatie van alle vragen en opmerkingen zul je een antwoord ontvangen.

Wij wensen je een hele fijne vakantie en zien je graag op de eerste training. Daarover volgt nog bericht dus hou je app in de gaten!