• Vanuit de missie van het Lokaal Sportakkoord is onlangs – dankzij de gewaardeerde medewerking van de gemeente en Peerdrops uit Rotterdam – een belangrijke mijlpaal bereikt: de realisatie van het Voetbal Allrounder bord.

  Een primeur waar we trots op zijn.

  Dit bord is niet alleen een symbool van onze toewijding aan sportontwikkeling, maar het belichaamt ook onze gemeenschappelijke visie om voetbal toegankelijk en inspirerend te maken voor iedereen in Rijen.

  We zijn ervan overtuigd dat deze Voetbal Allrounder een waardevolle aanvulling kan zijn voor – met name - onze jeugdtrainers en voor hen die werken met teams waarbij de motivatie soms wat lager ligt. Door het gebruik van dit bord, hopen we dat de motivatie van de kinderen stijgt en dat het de jeugdtrainers zal ondersteunen in de voorbereiding en organisatie van trainingen. Dit zal resulteren in meer plezier in bewegen en sporten voor iedereen!

  Het is de intentie om het bord zo functioneel mogelijk te gebruiken, niet alleen door onze eigen trainers en coaches, maar ook door kinderen uit de buurt.

  Missie Lokaal Sportakkoord:

  “Het kernteam van het Lokaal Sportakkoord wil dat iedereen in onze gemeenten veilig (samen) met plezier kan bewegen en sporten zonder het ervaren van drempels, met specifieke aandacht voor het terugdringen van gezondheidsachterstanden en het bevorderen van een gezonde leefstijl gericht op de kwaliteit van leven’’

  We kijken ernaar uit om samen met jullie de Allrounder te ontdekken en te benutten voor het beste van onze spelers. Laten we samen blijven werken aan het bevorderen van “onze” sport, de gezondheid en het welzijn bij v.v. Rijen. 

  Met sportieve groet,

  Namens het voltallige bestuur,

  Jan Andrik

  PS. Het bord staat aan de overkant van veld 2.