Rijen JO17-1 eindigt verdient 3e in de competitie

Rijen JO17-1
25-05-2019

Scheidsrechter:   M (Marco) van Herk
Na drie overwinningen respectievelijk tegen 't Zand, ZIGO en FC Tilburg moesten we de laatste wedstrijd naar Reusel. De wedstrijd tegen 't Zand wonnen we met 4-2. Joep maakt de 1-1 op aangeven van Thomas, Stino maakt de 2-1 op aangeven van Joep, Thomas maakt de 3-1 op aangeven van Stino en Thomas maakt de 4-2 op aangeven van Thijs, met een een fraaie halve omhaal. Smetje op de wedstrijd is de hand blessure van Djorden waardoor hij helaas niet meer mocht spelen tot einde seizoen. Tegen Zigo maakt Thomas de 0-1. en ook de 0-2 op aangeven van Max. Maar man vd wedstrijd is toch wel Joep van Boxtel die knap twee penalty's eruit haalt en de winst mee over de streep trekt. Tegen FC Tilburg maakt Joep met een mooie lob de 1-0. De 2-1 wordt gemaakt door Stino op aangeven van Sjoerd. Joep maakt de 3-1 wederom via een assist van Sjoerd. Sjoerd maakt zelf de 4-2 met een mooie vrije trap en Joep mag de 5-2 binnen schieten via een penalty. Stino mag dan nog de 6-2 maken op aangeven van Sjoerd, man van de wedstrijd is Joep met een mooie hattrick. Dan de laatste wedstrijd uit tegen Reusel. Als Reusel wint dan zijn zij kampioen en wordt Gudok 2e. We beginnen sterk en zijn een stuk beter dan Reusel. We krijgen dan ook de beste kansen maar moeten wachten tot de 25e minuut. Sjoerd neemt de corner en Tim kopt de bal snoeihard in de goal. We blijven de betere ploeg en creëren de meeste kansen, maar de rust stand blijft 0-1. Ook de 2e helft starten we goed maar kunnen telkens net niet het net vinden. Via een counter schiet Reusel van 25 meter op de goal, bal gaat via de lat en paal uit de goal en de scheidsrechter denkt dat de bal over de lijn was, dit ondanks de protesten van onze altijd eerlijke vlagger Corné. Maar helaas de scheidsrechter keurt de goal goed en is het onterecht 1-1.We blijven knokken maar het zit allemaal niet echt mee. Tot overmaat van ramp scoort Reusel wel de 2-1 via een buitenspel goal, maar ja. Toch blijven we doorgaan en via een scheidsrechtersbal schiet Joep de bal in de kruising, 2-2, maar wordt afgekeurd vanwege "onsportief gedrag", tsjjaaa. Daarna gaan we 1 op 1 spelen om de gelijkmaker te forceren maar helaas lukt dat niet en kan Reusel via een counter nog de 3-1 maken. Einde wedstrijd en Reusel kampioen. Maar we zijn knap 3e geworden in een bewogen seizoen. Met veel blessures, Jesse die helaas geen 1 wedstrijd heeft gespeeld, Stijn zware hoofdblessure en ga zo maar door. Ook het wegvallen van Pharell was een aderlating. Maar we hebben het met zijn allen goed opgepakt en ook dankzij spelers van de C1 en B2 hebben we goede wedstrijden kunnen spelen. Nu op naar ons eindfeestje op 22 juni en nog even wat selectietrainingen afwerken en dan op naar de zomervakantie en weer een nieuw voetbalseizoen.
Iedereen bedankt die een steentje heeft bijgedragen aan onze JO17-1.