Rijen JO17-1 pakt de winst in Reeshof na spannende pot

SV Reeshof JO17-1
Rijen JO17-1
06-04-2019
2 - 4

Scheidsrechter:   G.G.A.J. (Gijs) de Kort
Na een verlies tegen Gudok, een sterke pot en winst bij Gilze en het gelijkspel tegen TSC, mochten we zaterdag 6 april aantreden in en tegen Reeshof.
Reeshof is goed bezig in de competitie en staan drie punten boven ons.
We starten goed en creƫren veel kansen. Na 5 minuten kan dan ook Sjoerd de 0-1 binnen schieten.
We blijven sterk aanvallen en krijgen een vrije trap net over de middellijn. Djorden neemt de vrije trap en via de stuit gaat de bal over de keeper en staat het 0-2. Reeshof gooit er de beuk in en via hun sterke middenvelders zijn ze gevaarlijk. Na 10 minuten maken ze dan ook de 1-2. Daarna gaat het spel op en neer en zijn er felle duels, met name op het middenveld.
Na een goed duel van Tim wordt hij met een heupworp op de grond gegooid door zijn tegenstander. Scheidsrechter moet dus ingrijpen maar geeft beide spelers rood en Tim kan gaan douchen, echt onterecht en een blamage. Maar goed we moeten door en beide teams gaan met 10 man verder. Door wat tactische omzettingen krijgen we meer grip op de wedstrijd en maken we goed gebruik van de ruimtes welke nu ontstaan maar tot scoren komen lukt niet meer en gaan we de rust in met een kleine voorsprong van 1-2.
Gelijk bij de aftrap krijgen we een goede kans maar we missen net. Reeshof krijgt ook wat kansjes en na een goede actie vanuit het middenveld maken ze de gelijkmaker.
We blijven hard werken en snel na de gelijkmaker kan Sjoerd de 2-3 maken. Het gaat op en neer en we raken vermoeid en hebben moeite met het zware kunstgrasveld.
Reeshof schiet van afstand snoeihard op de lat maar gelukkig kunnen we wegwerken. De spits van Reeshof countert over onze laatste linie en Thijs moet corrigeren en krijgt gelukkig alleen geel. De vrije trap pakt Joep goed en Joep heeft verder nog diverse goede reddingen en goede uittrappen.
Wederom krijgen we een vrije trap net over de middellijn, nu gaat Max achter de bal staan en ook deze vrije trap gaat via een stuit over de keeper heen, hoppa de bevrijdende 2-4.
Daarna golft het spel op en neer en spelen beide teams op het tandvlees. De scheidsrechter laat lang doorgaan maar het blijft bij een knappe 2-4 overwinning.
Belangrijke drie punten en we hebben goede dingen laten zien.
Nu op naar de andere concurrent Hilvaria.
Het is spannend in de top van onze competitie!!


 
 

Verslagen

Terug naar boven