JO17-1 heer en meester in Tilburg (Reeshof)

SV Reeshof JO17-1
Rijen JO17-1
17-11-2018

Scheidsrechter:   K.C.T. (Kaj) Fonken
Vandaag mochten we aantreden tegen een van onze concurrenten.
Het altijd lastige Reeshof.
We starten goed en trekken gelijk de wedstrijd naar ons toe.
In de 1e 5 minuten krijgen we twee opgelegde kansen via goed positiespel maar de bal gaat er net niet in. We blijven lekker opbouwen en het spel ziet er goed uit. In de 30e minuuut kan Stijn de 0-1 maken. Snel daarna kan Stijn op aangeven van Tesfu de 0-2 maken en hij knalt de bal keihard in de rechterkruising. Ruststand 0-2.
2e helft gaan we door met het goede spel.
Al snel kan Sjoerd de 0-3 maken via een mooie crosspass van Santi. Snel daarna geeft Santi weer een crosspass op Sjoerd maar Sjoerd had iets meer om zich heen moeten kijken en Stijn of Thomas moeten vrijspelen. Dit gebeurd snel daarna wel, wederom een cross op Sjoerd en nu heeft hij wel oog voor Stijn en Stijn kan zijn 3e maken en zijn 2e hattrick dit seizoen.
Reeshof blijft het ook proberen en schiet op de lat, verder nog weinig kansen.
We blijven hard werken en Elias veroverd weer de bal op het middenveld en zoekt gelijk diepte naar Stijn, Stijn speelt Sjoerd vrij en Sjoerd kan zijn 2e binnenknallen, hoppa 0-5.
Nu doorknallen naar meer goals maar er slipt wat gemakzucht in en we geven onnodig de 1-5 weg. Pharrell moet er even uit en met 10 man lopen we nogmaals tegen een tegentreffer aan en staat het 2-5. Daarna fluit de goede scheidsrechter ook af en gaan de punten mee naar Rijen.
Goede wedstrijd en met overmacht gespeeld en hard gewerkt als team.
Dus wederom een puike teamprestatie.
Nu op naar Baronie en daarna naar Gilze.
Het blijft spannend in onze competitie en dat maakt het leuk.