Rijen JO17-1 wint van goed spelend 't Zand

SC 't Zand JO17-2
10-11-2018

Scheidsrechter:   T. (Tjeu) Rijsewijk
Vandaag stond de wedstrijd tegen 't Zand op het programma.
Behoudens Jesse waren we compleet en is bijna iedereen weer 100 % inzetbaar. Met een sterke bank (Elias-Pharrell-Sjoerd), starten we de wedstrijd met de boys welke 2x hebben getraind.
We starten goed en het gaat gelijk op, beide teams willen voetballen en dat zie je dan gelukkig ook terug. Opbouw was verzorgt en positiespel was goed, alleen de eindpass was het net elke keer niet.
Het spel gaat op en neer en we hebben iets meer overwicht maar we kunnen dit niet uitdrukken in doelpunten en gaan dan ook de rust in met 0-0.
2e helft starten we nog beter en zijn we veel feller en dat betaald zich dan ook uit. Tesfu kan dan ook de terechte 1-0 maken.
Thomas werkt zich een slag in de rondte en zet met een assist Sjoerd vrij voor de goal en Sjoerd maakt de 2-0. Snel daarna kan Pharrell de 3-0 maken met een fraaie lob/voorzet over de keeper.
In de slotfase kan Sjoerd nog de 4-0 maken op aangeven van Tim.
Al met al een goede pot en dat hebben we als team voor elkaar gekregen.
Nu op naar Reeshof.