Rijen JO17-1 krijgt geen verdiend punt

Rijen JO17-1
03-11-2018

Scheidsrechter:   T. (Tim) Kooremans
Vandaag moesten we tegen DIA uit Teteringen.
Een geduchte tegenstander en de waarschuwingen van Robin kwamen helaas uit.
Het begin van de 1e helft waren we de betere ploeg en speelde goed maar de kansen gingen er niet in. Met name de eindfase was niet scherp genoeg.
In de 30e minuut maakt Dia dan ook onverwacht en onterecht de 1-0. Maar binnen 5 minuten staat het weer gelijk via een assist van Tim op Stijn Oprins, mooie aanval en strakke goal.
We gaan de rust in met een 1-1 tussenstand.
De 2e helft was rommelig en we gingen mee in het vervelende spel van Dia en dito scheidsrechter. Maar na een kwartier maken we terecht de 1-2. Helaas voor ons gaat natuurlijk de vlag omhoog en wordt de goal van Stino onterecht afgekeurd door de eigen scheidsrechter van Dia.
We blijven het proberen en door het inbrengen van Sjoerd en Thomas hopen we op nog meer creativiteit en druk naar voren, helaas gebeurde dat niet.
Een kwartier voor tijd speelde Pharrell de bal verkeerd en recht in de voeten van de spits, 2-1, balen balen balen.
Daarna bleven we gas geven maar de scheids floot snel de wedstrijd af en dat met nog zeker 8 minuten speeltijd.
Belachelijk maar wat doe je eraan.
Dia steelt de overwinning en we hadden zeker recht op 1 punt. Maar echt goed was de wedstrijd niet het ging redelijk gelijk op en dan is het jammer dat het zo moet aflopen.
Lichtpuntjes waren het meedoen van Bart van de B2 (bedankt Bart!) en de invalbeurt van Sjoerd en Thomas.
Nu hopen dat beide weer fit worden en hun waarde voor het team gaan laten zien.
Tot slot Mario bedankt voor de lekkere appelflappen, dat maakte dit verlies iets draaglijker.
Nu op naar Het Zand.