Rijen JO17-1 sleept er nog een gelijkspel uit tegen Sarto!

Rijen JO17-1
Sarto JO17-2
27-10-2018

Scheidsrechter:   C.M.M. (Colin) Smits
Na een welverdiende herfstvakantie en na het gelijkspel van twee weken geleden tegen het sterke Oosterhout, stond vandaag Sarto op het programma.

Vanwege de schorsing van Stijn, blessure van Jesse en Sjoerd , en Thomas ziek (getroffen door de bof), moesten we een beroep doen op onze JO15-1.
Jasper, Koen en Lucas sloten gelukkig aan, gelijk na hun wedstrijd tegen Halsteren.

We begonnen matig aan de wedstrijd en Sarto had het betere van het spel, met name hun beweeglijke en sterke nr 10 was telkens onze spelers de baas.
Na 20 minuten kan een speler van Sarto op goal schieten van bijna 30 meter, niemand blokt en de bal gaat hard de hoek in en Joep is verslagen. Maar goed we herpakken ons en gaan aandringen op de gelijkmaker.
Tim geeft vanaf rechts een mooie cross op Max en Max speelt Stijn vrij en hij maakt netjes de 1-1.
Daarna willen we doordrukken maar lukt niet echt en krijgt Sarto toch weer de overhand.
Net voor rust gaan Djorden en Thijs in de fout en kan de linkerspits heel eenvoudig de 1-2 binnen tikken.
In de rust zetten we wat zaken om en is vooral het motto om meer strijd en beleving erin te gooien.
1e deel van de 2e helft gaat dan ook goed en Elias schakelt de nr. 10 aardig uit. Via een steekpass van Elias op Stijn kan Stijn met een mooie lob zijn 2e maken en staat het terecht 2-2.
Halverwege de 2e helft Tesfu eruit en Jasper erin.
In het veld wordt het wat harder en krijgen we nog wat kansen maar echt gevaarlijk worden we nog niet.
Sarto blijft ook goed meedoen maar de echte dreiging is er ook niet.
Dan is het zuur dat we een onterechte vrije trap tegen krijgen en ook nog eens geel voor Djorden. UIt de vrije trap maakt Sarto de 2-3.
Een intikkertje na een scrimmage met Joep, balen.
Daarna moet Elias eruit met kramp en moet Bent eraf met een rugblessure. Dus alle C1 spelers erin.
Pharrell loopt ook op halve kracht maar bijt door.
Sarto gaat tijd rekken om de 2-3 over de streep te trekken.
Uiteindelijk nekt dit ze en door een fout van de keeper kan Stijn de bal onderscheppen en de 3-3 binnen schieten.
Klasse Stijn en mooie hattrick.
We gaan door en willen de winnende maken maar dat lukt niet en het gaat op en neer. Beide teams knokken hard maar na 80 minuten staat er 3-3 op het scorebord, een terechte uitslag.
Het was allemaal niet best en het kan en moet een stuk beter.
Lichtpuntjes waren de hattrick van Stijn, de rentree van Bent en het meedoen van de jongens van de C1, bedankt daarvoor.
Nu op naar Dia.