Rijen JO17-1 wint nipt van goed TSC

TSC JO17-2
06-10-2018

Scheidsrechter:   A.L.M. (Rian) Voesenek
De wedstrijd tegen TSC wilde we graag verzetten maar helaas paste dat niet bij TSC. We misten dus behoorlijk wat spelers vanwege schoolreis en blessures.
Dus op vrijdagavond nog een aantal spelers kunnen krijgen vanuit JO17-2 en JO15-1.
Verder was er nog een lichtpuntje, Pharrell was terug uit Spanje en kon aansluiten.
Dan de wedstrijd, we begonnen goed en kregen in het eerste half uur, drie grote kansen, maar het was het net niet.
Verder hadden we een zuivere penalty moeten krijgen, maar helaas.
Iets voor rust kan TSC wel scoren via een counter en gaan we met een 0-1 de rust in.
Na rust blijven we kansen creƫren, maar het duurt lang voordat Sjoerd de gelijkmaker kan maken.
In de laatste 5 minuten krijgen we nog diverse kansen en na hard werken van Thomas wordt hij beloond en maakt de winnende 2-1.
Top gedaan en we zijn hard blijven werken.

Rest ons Stein, Jasper, Joep en Niels te bedanken van de andere teams.