Rijen JO17-1 verslaat het sterke GUDOK.

Rijen JO17-1
TSV Gudok JO17-1
22-09-2018

Scheidsrechter:   L (Leo) deJongh
Vandaag stond onze 1e spannende competitie wedstrijd op het programma.
We begonnen scherp aan de wedstrijd en het ging gelijk op.
Na 15 minuten kan Gudok de 0-1 maken via een lobje over Harm.
Hier hadden we scherper moeten zijn in de 16 en zorgen voor de rugdekking.
Na 40 minuten kon Gudok de 0-2 binnen tikken na een scrimmage in de 16, wederom niet scherp genoeg ingegrepen.
Snel daarna kon gelukkig Sjoerd wel de 1-2 binnen schieten.
En werd hij een keer niet onderuit gehaald.
1e helft was dus toch voor Gudok mede gezien het feit dat de beste speler van Gudok werd opgeofferd om 1 van onze spelers uit de wedstrijd te halen.
2e helft Tim erin voor Max en verder geen wijzigingen.
Deze helft was duidelijk voor ons en door de juiste veld wisselingen had Gudok minder grip op ons.
Thomas krijgt een goede kans, Sjoerd krijgt een goede kans, Stijn krijgt een goede kans, maar nog geen doelpunt. Maar goed we blijven kansen creƫren.
Na 30 minuten krijgen we dan toch verdiend een vrije trap in de 16. De penalty wordt koelbloedig ingeschoten door Sjoerd, 2-2.
Daarna krijgt Sjoerd de kans op de 3-2 maar mist het net.
In de 35e minuut zetten we druk in de 16 en na wat gerommel kan Tesfu de bevrijdende 3-2 binnen tikken.
Daarna krijgt Sjoerd nog de kans op de 4-2 maar schiet te gehaast over.
Gudok probeert nog maar door goed verdedigen van onze laatste linie en van de invaller Daan vanuit JO15 houden we stand.
We zijn blijven voetballen en blijven knokken voor een goed resultaat, dan verdien je ook wat geluk en eindig je de wedstrijd op een positieve manier, TOP jongens.
Ga zo door en blijf energie leggen in de wedstrijden en in je teamtaak.
Daan, bedankt voor het meedoen, Harm ook bedankt voor het meedoen.
Nu op naar het sterke RWB.