JO19-1 krijgt te weinig

IFC JO19-1
14-04-2018

Scheidsrechter:   G.J.A.M. (Gerard) van deWouw
Na twee nederlagen en een zwaar bevochten remise tegen RBC vandaag tegen titelkandidaat IFC.
De eerste wedstrijd was onze vuurdoop in de 4e divisie; een 7-0 ruststand en uiteindelijk 8-1 verlies. Toen wisten we direct waarin we terecht waren gekomen.
In de loop van de competitie hebben we ons echter prima aangepast, en het eerste deel van de wedstrijd was duidelijk voor Rijen. Dit resulteerde in enkele mogelijkheden, waarbij uit een daarvan na een mooie aanval, op aangeven van Peerke, Jur de verdiende 1-0 kon binnenkoppen. Jammer was echter dat we in de beginfase de stand niet verder wisten uit te breiden.
Gedurende het eerste bedrijf kwamen de gasten uit Hendrik ido Ambacht beter in de wedstrijd en ontstond een fraai duel.
Wij gaven tot aan de rust niets weg, maar kregen zelf na de eerste twintig minuten ook weinig kansen meer.
De tweede helft een meer aandringend IFC wat vooralsnog niet veel kansen kreeg. De beste was voor ons, via Brammetje, die jammer genoeg een fraai afstandsschot van Roy niet tot doelpunt wist te promoveren. Het leek uiteindelijk uit te draaien op een verrassende overwinning. Maar net toen die gedachte reeel werd, scoorde IFC in de 75e en 83e minuut , en moesten wij in de achtervolging. Helaas mocht het slotoffensief niet meer baten en lukte het IFC om de overwinning, niet geheel terecht, en met hangen en wurgen, over de meet te trekken.
Jongens, karakter getoond wat in dit geval niet is beloond, ,maar wel vertrouwen geeft voor het slot van de competitie.