JO19-1 grossiert in gelijke spelen

RBC JO19-1
Rijen JO19-1
07-04-2018
1 - 1

Scheidsrechter:   R.T. (Ruud) Bus
Na de winterstop een vreemd verloop.. We spelen om het weekend.
Niet prettig voor het ritme. Vandaag tegen wederom een concurrent, RBC uit Roosendaal. In het mooie stadion , onder warme omstandigheden, moesten we spelen op een enorm groot veld. We kunnen ons niet herinneren ooit op zo'n veld gespeeld te hebben.
Het eerste kwartier een duidelijk sterker RBC die zeker met hun gevaarlijke spits sterk uit de startblokken kwamen. Daarna kregen wij meer grip op het spel, en was het restant van deze helft gelijk opgaand. Een paar prachtige reddingen van Bas hield de stand in evenwicht.
Toen iedereen dacht met een 0-0 de thee te halen, passte Luc van achteruit scherp de diepte in.goed beoordeelt door Peerke die fraai de 0-1 binnenschoot.
Na rust ontstond een spel waarbij wij de 0-1 gingen verdedigen, en ook goed terug gedrukt werden. Dit hielden we met hard werken en wederom een paar schitterde saves van Bas ook lang vol, maar 10 minuten voor tijd viel de toch zeker wel verdiende gelijkmaker.
Daarna nog een paar kansjes over en weer, maar de warmte in combinatie met de enorme afmetingen eisten hun tol, en de tanks waren leeg.
Een uiteindelijk ietwat gelukkige 1-1, waardoor we onze positie in de middenmoot behouden.
Jongens, keihard gewerkt, en een puntje mee naar huis.
 

Verslagen

Terug naar boven