Rijen JO15-1 wint verdient van matig Tilburg!

Rijen JO15-1
FC Tilburg JO15-1
24-02-2018

Scheidsrechter:   Jongh, Leo de
Na een lange winterstop stond vandaag de 1e belangrijke wedstrijd op het programma.
We begonnen scherp en nog in de 1e minuut maakte Sjoerd de 1-0 op aangeven van Thomas. Snel daarna maakte Thomas de 2-0 op aangeven van Joep. Door onze snelle uitbraken had Tilburg het moeilijk maar door te snel de diepte te zoeken vergeten we te combineren en oogt het wat rommelig. Tilburg heeft een sterk middenveld en krijgt een paar goede kansen, maar Joep staat prima te keepen. Gedurende de 2e helft gaan we toch iets beter voetballen en al snel kan de 3-0 gemaakt worden door Tesfu op aangeven van Thomas. Tesfu maakt ook de 4-0 wederom op aangeven van Thomas. Thomas zelf maakt de 5-0 op aangeven van Joep. Daarna maakt Tesfu nog de 6-0 wederom op aangeven van Thomas. De 1e helft loopt op zijn einde en we kunnen de kleedkamer in met een hattrick van Tesfu en twee goals en 4 assist van onze spits Thomas, klasse.
In de rust twee wissels doorgevoerd en besproken dat we meer op balbezit moeten spelen en dat onze voorste linie actief moet blijven, zowel aanvallend als verdedigend.
Ondanks dit was Tilburg toch beter uit de kleedkamer gekomen en speelde we niet goed. Wederom stond Joep goed te keepen, maar hij kon toch de 6-1 niet voorkomen. De wedstrijd bleef rommelig maar toch hadden we nog een mooie aanval vanuit een strakke pass van Daan op Sjoerd en Sjoerd speelt Thomas vrij en hij maakt de 7-1. Ook Thomas maakt dus een hattrick.
Dit was ook gelijk het laatste wapenfeit en einde wedstrijd.
Mooie uitslag en goede start van de competitie.
Nu op naar Het Zand.