JO19-1 verzuimt zich veilig te spelen

VOAB JO19-1
24-02-2018

Scheidsrechter:   W. Ippel
Na een veel te lange winterstop, mochten we weer beginnen tegen Voab. Tegen de hekkensluiter zouden 3 punten ervoor kunnen zorgen dat we uit de onderste regionen weg zouden komen.
Bij een snijdende wind bleek echter al snel dat Voab ook terdege bewust leek van de noodzaak van punten. Zij begonnen scherper aan de wedstrijd en na 10 minuten keken we dan ook terecht tegen een 0-1 achterstand aan. Echter vanuit het niets kregen we een paar minuten later een penalty, die overtuigend werd ingeschoten door Marc; 1-1. Dit was het moment om in de wedstrijd te komen, hetgeen ook gebeurde. Het verdere verloop van de eerste helft waren we de iets betere partij. Halverwege helft 1, kregen de mannen uit Goirle nog wel een strafschop, die, echter net als in de uitwedstrijd, gekeerd werd door Bas.
De tweede helft was weer voor Voab, dat, spelend op het randje, tot het uiterste ging en in de 70e minuut de 1-2 maakten. En na deze goal ook het betere van het spel hadden. Zij scoorden nog een prachtige goal van afstand, maar gelukkig voor ons was de scheidsrechter de enige die dat niet goed leek te zien.
Er werd enorm hard gewerkt aan beide zijden, maar het leek aan overtuiging te ontbreken bij onze jongens om de stand alsnog gelijk te trekken.
Hard gewerkt dus jongens, maar helaas was dat niet voldoende om ons in een veiliger positie te manoeuvreren.