Zwaar geflatteerde nederlaag JO19-1

Rijen JO19-1
SC 't Zand JO19-1
07-10-2017
0 - 8

Basis spelers:

Scheidsrechter:   D.J.M. van Sambeeck
Tegen een erg goed 't Zand, kwamen we al vroeg op achterstand. Goed doorgaan van de spits leverde al binnen 5 minuten de 0-1 op. Een van de aanvallers van 't Zand raakte hierbij zodanig geblesseerd dat hij met de ambulance is afgevoerd.
Deze achterstand werd goed opgevangen, en we herpakten ons. Met meer balbezit dan de Tilburgers, wisten we diverse kansen te creeeren, en uit 1 daarvan een zuivere goal te maken. Echter werd deze op onverklaarbare wijze afgekeurd. Even later speelde Bram zich prima vrij, maar helaas wist hij de keeper niet te verschalken.
Het gevaar bij 't Zand kwam continue vanuit de omschakeling. Hieruit wist men steeds erg snel onze verdediging onder druk te zetten. Uit zo'n aanval scoorde men ook in de blessuretijd de 0-2.
Toen ook kort na rust uit dezelfde situatie de 0-3 viel, en Turkay zijn tweede gele kaart ontving, was de wedstrijd beslist. Dat daarna nog 5 goals volgen, die allen vanuit snel uitgevoerde counters werden gescoord, was enerzijds knap, maar aan de andere kant hadden dat er niet zoveel mogen worden.
Jongens, wederom een harde les in effectiviteit, waaruit we hopelijk wel voldoende lering weten te trekken.
 

Verslagen

Terug naar boven