JO19-1 neemt revanche op zichzelf

Scheidsrechter H. (Herman) Verheyden
Eindstand 2 - 2
30 september 2017 door Aart Peerden
Na de zeperd van vorige week tegen IFC moesten we vandaag zonder captain Luc, proberen ons te herpakken. Dit dan thuis tegen RBC uit Roosendaal.
In een pakkend duel wisten we de eerste helft het heft in handen te nemen, en via goed verzorgd spel waren we de betere. Dit resulteerde in enkele kansen. Toch duurde het tot vlak voor rust vooraleer we dit wisten te verzilveren. Een goed genomen vrije trap van Gideon werd door Roy (op volle snelheid) doorgetikt op Jur die de 1-0 maakte.
Na rust ook een sterk startend Rijen, wat ditmaal al snel op 2-0 kwam. Een mooi aangesneden vrije trap van Marc werd door Jur fraai ingekopt.
Dit zou tot enige rust in de ploeg moeten leiden, maar jammer genoeg was die even weg. Binnen een drietal minuten wist RBC hiervan te profiteren en de stand gelijk te trekken; 2-2.
Het laatste halfuur ging de wedstrijd op en neer, met kansen voor beide teams.
Wij waren een paar maal dicht bij de 3e treffer via Bram, Marc, en Roy. Maar jammer genoeg wilde dat net niet lukken.
Ook RBC kreeg nog wat mogelijkheden, maar Bas wist deze steeds prima te keren, geholpen door zijn verdediging (Tijmen, Gideon, Djusten en Turkay)
Jongens een prima wedstrijd gespeeld en zeker revanche genomen op jezelf.
Van harte met het eerste punt in de competitie.