• Ben jij enthousiast, geduldig en heb je een hart voor inclusief voetbal?

  Wordt leider van onze G-teams en help spelers met een beperking om plezier te beleven aan het voetbal!

  Onze G-teams bij v.v. Rijen zijn dringend op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om samen met de trainer een groep mensen met een beperking te begeleiden bij trainingen en uit- en thuiswedstrijden.

  Als leider van de G-teams ben je verantwoordelijk voor het begeleiden en coachen van spelers met een beperking tijdens trainingen en wedstrijden. Je creëert een veilige en stimuleren omgeving waarin spelers zich kunnen ontwikkelen en met plezier kunnen voetballen.

  Je voornaamste taken bestaan uit:
  - Aanspreekpunt voor de begeleiding van de spelers;
  - Regelen van vervoer bij uitwedstrijden;
  - Aanwezig zijn bij wedstrijden en trainingen.

  Onze G-voetballers trainen iedere woensdag van 18.30 tot 19.30 uur. Thuiswedstrijden worden gespeeld op zaterdag om 10.30 of 14.30 uur, afhankelijk van het G-team waarbij je begeleider bent. De tijdstippen van uitwedstrijden zijn afhankelijk van de tegenstander.

  Onze 2 G-teams bestaan op dit moment uit in totaal 20 personen, 2 dames en 18 heren. Afhankelijk van beschikbaarheid helpen beide teams elkaar met aanvullen van spelers zodat beide teams hun wedstrijden kunnen spelen.

  Wat verwachten wij van jou?
  - Enige affiniteit met het omgaan met mensen met een beperking;
  - Bekendheid met het voetbalspelletje en wat daarbij hoort;
  - Teamspirit en enthousiasme;
  - Onderhouden van contacten met de G-coördinator van de club.

  Mocht u het leuk vinden of nog meer informatie willen dan kunt u contact opnemen met Hans Weijters, G-coördinator bij v.v. Rijen via mailadres vereniging@vvrijen.nl of Jolanda Brooijmans vrijwilligers@vvrijen.nl