• Gezocht: Bar- en keuken medewerker(s)

  Ben jij sociaal, gastvrij en heb je affiniteit met het runnen van een kantine?

  Wordt vrijwilliger in de kantine van onze voetvalvereniging en draag bij aan een gezellige gastvrije sfeer!

  Als vrijwilliger in de kantine ben je verantwoordelijk voor het ontvangen en bedienen van onze leden, gasten en bezoekers. Je neemt bestellingen op, bereidt drankjes en gerechten, en zorgt ervoor dat iedereen zich welkom voelt. Daarnaast help je met het schoon houden van de kantine en het bijvullen van de voorraad. Je werkt samen met een enthousiast team van vrijwilligers en draagt zo bij aan de gezelligheid en het succes van onze voetbalvereniging. Deze rol biedt jou de mogelijkheid om nieuwe mensen te ontmoeten, je sociale vaardigheden te ontwikkelen en een waardevolle bijdrage te leveren aan de club.

  Sluit je aan bij ons team!

  We vragen:
  Qua tijdsbesteding stellen wij op voorhand geen eisen aan hoeveelheden aanwezigheidsuren. Wij werken in principe het liefst 
  met vaste roosteruren op vaste dagen. Maar het is natuurlijk mogelijk om daar in overleg met de kantine coördinator van af te wijken. Je kunt de frequentie in overleg zelf bepalen. Elke week of 1 keer in de vier weken?

  De bar is open:
  • Donderdag- en vrijdagavond vanaf 19.00 uur tot 01.00 uur (vrijdag 23.59 uur)
  • Zaterdag vanaf 07.30 uur tot 20.00 uur (in rooster)
  • Zondag vanaf 10.00 uur tot 20.00 uur (in rooster)

  Je krijgt:
  Enorm veel waardering van onze leden, bezoekende teams, toeschouwers en andere vrijwilligers. Je leert ineens veel leuke mensen kennen die net als jij ook anderen graag helpen. Eén keer per jaar nodigen wij je uit voor een feestavond voor alle vrijwilligers. Aan de andere kant van de bar, beleef je dan dat je drankje door een ander ingeschonken wordt.

  Dit is jouw moment, reageer nu!

  Vrijwilligers@vvrijen.nl of Kantine@vvrijen.nl