• Beste leden/ouders, verzorgers & medewerkers,

Update coronavirus

Zondag 15 maart heeft het kabinet aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het coronavirus. Sportclubs dienen vanaf zondag 15 maart 18.00 uur tot en met maandag 6 april hun deuren te sluiten. Deze nieuwe maatregelen betekenen dat het amateurvoetbal (veld en zaalvoetbal) in ieder geval tot en met 6 april niet door zal gaan, en tevens dat alle amateurverenigingen geen trainingen, oefenwedstrijden of andere grote bijeenkomsten kunnen organiseren.

Deze beslissing is bedoeld om de verdere verspreiding van coronavirus zoveel mogelijk in te dammen. We begrijpen dat het voor de voetballiefhebber erg vervelend is. Maar dit is onbekend terrein, en daar horen soms drastische maatregelen bij. De gezondheid en veiligheid van iedereen staat voorop; we hopen op jullie begrip in deze aparte tijden. In verband met de corona-problematiek heeft v.v. Rijen de beslissing genomen om alle adviezen van het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu), de GGD (Gemeentelijke Gezondheidsdienst), de KNVB en de ministeries op te volgen. Vooruitlopend op de persconferentie van premier Mark Rutte (vanavond om 19.00 uur) zal ook v.v. Rijen zich opnieuw conformeren aan eventuele nieuwe maatregelen.
    De komende periode gebruikt de KNVB om verder na te denken over de beste oplossing om gezamenlijk de competities alsnog tot een goed einde te brengen. Voor verdere informatie zie www.knvb.nl

Dat betekent dat er tot en met 6 april GEEN wedstrijden worden gespeeld en ook GEEN trainingen worden gegeven. Wij vragen uitdrukkelijk aan dit verzoek gehoor te geven en dus ook niet op eigen initiatief trainingen te plannen op de velden van v.v. Rijen tot en met 6 april. Vriendelijk doch dringend verzoek aan ouders/verzorgers; het is medewerkers/sters van v.v. Rijen opgevallen dat veel jeugd toch naar het sportpark komt om “een balletje te trappen”. Hou er s.v.p. rekening mee dat de faciliteiten van de club niet zijn bemand en dat eventuele besmettingen gerangschikt worden onder uw eigen verantwoordelijkheid!!

De faciliteiten zullen, evenals de kantine, tot en met 6 april gesloten zijn. Dat betekent ook dat onderstaande activiteiten NIET door kunnen gaan.

• 26 maart buitengewone ledenvergadering
    • 26 maart clubavond
    • 27 maart kaartavond
    • 30 maart cursus pupillenscheidsrechter

Vanzelfsprekend adviseren wij iedereen om adviezen van het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu), de GGD (Gemeentelijke Gezondheidsdienst) en de ministeries nauwlettend op te volgen.

Wij vertrouwen op ieders begrip en medewerking,

Met vriendelijke groet,

Bestuur v.v. Rijen