• Update coronavirus

In verband met de corona-problematiek heeft de KNVB gisteren besloten dat alle wedstrijden van veld- en zaalvoetbalverenigingen tot en met 31 maart NIET doorgaan. Daarnaast adviseert de KNVB ook om GEEN trainingen, oefenwedstrijden of andere grote bijeenkomsten te organiseren.

Het bestuur van v.v. Rijen heeft gisteravond besloten dit advies te volgen.

Dat betekent dat er tot en met 31 maart GEEN wedstrijden worden gespeeld en ook GEEN trainingen worden gegeven. Wij vragen uitdrukkelijk aan dit verzoek gehoor te geven en dus ook niet op eigen initiatief trainingen te plannen op de velden van v.v. Rijen tot en met 31 maart.

De faciliteiten zullen, evenals de kantine, tot en met 31 maart gesloten zijn. Dat betekent ook dat onderstaande activiteiten niet door kunnen gaan.

• 26 maart buitengewone ledenvergadering
    • 26 maart clubavond
    • 27 maart kaartavond
    • 30 maart cursus pupillenscheidsrechter