• Supportersvereniging v.v. Rijen

Voetbal blijft voetbal en iedereen geniet ervan. Dus gaan wij elke zondag naar v.v. Rijen.
    De eredivisiewedstrijden zien wij ’s-avonds wel op t.v.

Wij zien de club als vast onderdeel van
    het leven en zijn trots op deze club, wij zijn de ruggengraat, de levensader en het hart.

Als regelmatige bezoeker van Sportpark "De Vijf Eiken" hebt u ons vast wel eens gezien.
    Maar wat doet deze supportersvereniging nou precies, wat is hun doel, hoe kun je je aanmelden. Allemaal vragen waarop u hier het antwoord vindt.

Wat is de supportersvereniging?
    De supportersvereniging is een zelfstandige vereniging, met eigen statuten, een eigen bestuur en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Jaarlijks legt het bestuur verantwoording af in de algemene ledenvergadering van de supportersvereniging.
    Het bestuur ervan bestaat uit de volgende personen:

• Hans Balk (voorzitter)
    • Ineke Dols (penningmeester)
    • Miranda de Hoon
    • Annelies Oerlemans

Wat is het doel van de supportersvereniging?
    De supportersvereniging heeft eigenlijk maar één doel en dat is het zoveel mogelijk financieel ondersteunen van v.v. Rijen. Dit staat ook zo in de statuten vermeld.

Wie kan lid worden?
    Iedereen kan en mag lid worden van de supportersvereniging. Indirect geeft u daardoor financiële steun aan v.v. Rijen. Voor slechts € 12,00 per persoon per jaar bent u al lid. U kunt hiervoor één van de bestuursleden van de supportersvereniging aanspreken.
    Voor de leden wordt het vervoer geregeld bij de uitwedstrijden van Rijen 1.

Hoe komt de supportersvereniging aan de (financiële) middelen?
    In de eerste plaats krijgt de supportersvereniging natuurlijk jaarlijks geld binnen via de contributie van de leden. Daarnaast organiseert de supportersvereniging bij elke thuiswedstrijd van het 1e elftal een verloting. Zo nu en dan organiseert de supportersvereniging extra acties om inkomsten te genereren, bijvoorbeeld een grote bingo.

Hoe uit zich de ondersteuning dan in de praktijk?
    Uitgangspunt is dat alle financiële bijdragen van de supportersvereniging zoveel mogelijk ten goede moeten komen aan de gehele vereniging. De exacte bestedingsdoelen worden daarom over het algemeen in overleg met het hoofdbestuur van v.v. Rijen besproken.
    Hieronder enkele (recente en oudere) voorbeelden van zaken waaraan de supportersvereniging een financiële bijdrage heeft geleverd:

• Ieder team dat kampioen is geworden, zowel senioren als jeugd, ontvangt € 50,00.
    • Elke jeugdspeler die pupil van de week is, krijgt de door de spelers van het 1e elftal gesigneerde wedstrijdbal.
    • Verloting van de 2 prijzen van de loterij tijdens de thuiswedstrijden van het 1e elftal zijnde een levensmiddelenmand en een thee pakket.
    • Alle leden ontvangen tijdens de nieuwjaarsreceptie en de laatste thuiswedstrijd een aantal consumptiebonnen.

Als trouwe supporters zijn wij trots op de prestaties van deze sfeervolle en fanatieke club. Wij bedanken alle supporters voor hun onvoorwaardelijke steun over de afgelopen jaren.

v.v. Rijen supporter ben je voor je leven, wen er maar aan!

Supportersvereniging v.v. Rijen.
    Supporter worden? Stuur dan een e-mail naar: supporters@vvrijen.nl