't Rijens Vat/Heeren van Rijen penaltybokaal B-jeugd

14 september 2014
’t Vat/Heeren van Rijen Penaltybokaal  B-jeugd

De kop is eraf!
Vandaag 14 september, zij wij tijdens de rust van Rijen 1 – Beek Vooruit 1 weer begonnen met de penaltybokaal.
Zoals jullie zien, hebben wij een nieuwe sponsor. De prijzen die te winnen zijn worden beschikbaar gesteld door ’t Vat/Heeren van Rijen.
Remco en Günther bedankt!

De B-jeugd mocht starten dit seizoen. Vijf jongens zijn uitverkoren om de keeper te passeren en zichzelf naar de finale te schieten.
Voor de B1 waren dat vandaag Bas van Loon en Roy Capitein, voor de B2 waren er Djusten Haagh en Tom Claassen en voor de B3 kwam Wesley van Gorkum.
Koelbloedig als ze zijn, hadden ze geen zenuwen om het op te nemen tegen keeper Rick de Jongh.
Om kwart over 3 was het zover. Ook scheidsrechter Laurens Heikamp is weer van de partij en hij stond weer klaar om alles in goede banen te leiden.
Als eerste startte Roy, tweede Bas, daarna Wesley, gevolgd door Tom en de hekkensluiter was Djusten.
Iedereen deed enorm zijn best en baalde als er niet gescoord was, maar er was geen twijfel mogelijk.
De winnaar is geworden Bas van Loon! Gefeliciteerd! De eerste finalist is bekend!

Allemaal bedankt voor jullie inzet!

Volgende week zondag is er weer een nieuwe penaltybokaal, dan voor de F 6-7-8 en 9!

B-jeugd 15-09-2014

Onderstaand worden de mogelijkheden uitgelegd.   Vrijdagavond = clubavond. Leden (alle!) van vv Rijen zijn welkom om na 16u… Meer >

Hallo Allemaal, Onderstaand de veldingdeling en tijdstippen waarop jullie een veld hebben t.b.v. de ouder-kind… Meer >

Belangrijk: Ter informatie: er is een formulier in omloop over de oefenwedstrijd Willem II - KV Oostende op 6 juli om 15.00 uur bij… Meer >