Nieuws

Kampeerweekend 2014 - Drukke dag vol spanning en strijd

31 mei 2014
Zaterdag begon al weer vroeg met het ontbijt om half 8. Sommige deelnemers hadden wat moeite met opstaan, na een lange nacht vol kussengevechten. Maar het rustige begin werd al snel een klein feestje. Bram Zijlmans was jarig en daarom werd hij even in het zonnetje gezet en door 120 kinderen enthousiast toegezongen. In de ochtend stonden de eerste speelrondes van het voetbaltoernooi op het programma. De vele wedstrijden werden in uitstekend voetbalweer afgewerkt, met dank aan de prima leiding van de jeugdscheidsrechters. 
Iedereen had tegen lunchtijd echt stevige honger gekregen van alle inspanningeb. Helaas moesten we uurtje langer wachten omdat onze frietkar een afslag had gemist. Voor en na ‘ de vette hap’  gingen de teams met elkaar de strijd aan op de stormbaan. In een spectaculaire race gingen 20 kinderen tegelijkertijd over de stormbaan met als doel om als eerste met het hele team over de finish te komen.
Het volle programma ging daarna gelijk over in de 6 kamp. Met spellen als de skelterrace, de twistladder, de skippy slag race en de panna knock-out konden weer punten verdiend worden voor het algemeen klassement.
Heel even hadden we tijd voor een ijsje, wat drinken en een klein beetje rust. Daarna moesten we snel aan de bak met de kruisfinales van het voetbaltoernooi. Op hetzelfde moment speelden we ook Megabal en Haasje-trap, bekend van Zappsport.
Een drukke dag was nog steeds niet voorbij. Het cateringteam had samen met enkele hulpouders een heerlijk BBQ bereid. Toen de honger was gestild, gingen alle teams het bos in voor een potje levend stratego. Als afsluiting van de dag was er het groot vv rijen ganzenbord, met tal van moeilijke hindernissen voor de deelnemers.
De dag werd afgesloten in ons eigen Holland Heineken House. Er was speciale aandacht voor de pechvogels, die met een mooie medaille nog een extra hart onder riem werd gestoken. 

Kampeerweekend 2014 zaterdag


 
  22 juni 2019 Ouder-Kind wedstrijden met aansluitend de mogelijkheid  om een stukje vlees van de barbecue te eten… Meer >
 
www.vvrijen.nl
 
Door een storing op de site is het momenteel niet gelukt om het artikel "Inschrijven Kamp onder 13,12 en 11" te plaatsen. Via deze… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
20-10-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
05-10-2015 Meer >

 
 
 
 
 
26-09-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
28-06-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven