Kampeerweekend: Aftrap Brazilië WK 2014 met behulp van Zumba-warming up

30 mei 2014
Het kampeerweekend van v.v. Rijen met als thema “Brazilië WK 2014” is al Zumba dansend van start gegaan. Iedereen, zelfs het publiek, dus de ouders deden mee. Onder professionele begeleiding van Zumba instructrice Linda van Dop van “De Factory Sport & Fun” werden de spieren opgewarmd. Ook de teamleiders moesten er aan geloven. Sommige probeerden er onderuit te komen maar helaas. Voorzitter Wim Broeders  sprak iedereen nog even toe en wenste ons een heerlijk weekend toe. Verder deelde hij mee dat de Nederlandse Leeuw in de vorm van de nieuwe hoofdsponsor ING de komende jaren op de shirts van v.v. Rijen zal staan.
Voordat er aan de Zumba warming-up begonnen kon worden werden de 12 teams één voor één voorgesteld aan het publiek door ons house speaker Ruud van Iersel. Ieder land (team) stond netjes opgesteld (hand op het hart, he Ruud!) voor de tribune waarbij het volkslied gespeeld werd en de ouders en de toegestroomde pers de mogelijkheid hadden om de van Persies in spe, 119 in totaal, te fotograferen. Zo doen mee aan dit evenement de Oranje Olifanten uit Ivoorkust, De Ontembare Leeuwen uit Kameroen, De Super Adelaars uit Nigeria, De Zwarte Sterren uit Ghana, De Woestijnvossen uit Algerije, De Tijgers van Azië uit Zuid-Korea, De Rode Duivels uit België, De Drie Leeuwen uit Engeland, De Azzurri Blauwen uit Italië, De Sneeuwluipaarden uit Rusland, De Rode Woede uit Spanje en De Goddelijke Kanaries uit Brazilië.
Het eerste onderdeel waarop de krachten tussen de teams onderling gemeten kon worden was de 12-kamp. Hier mochten de befaamde twistladder en stormbaan natuurlijk niet ontbreken! Er werd gestreden tot het bittere eind. Er was geen directe tegenstander dus ze moesten het allemaal zelf doen. De teamleiders, de een fanatieker dan de ander, moedigde de spelers dan ook aan om tot het uiterste te gaan. De spelleiders hadden nu ook weer hun best gedaan om nieuwe originele spellen te bedenken. Zo waren er onder andere nieuw dit jaar de kopstootrace, het liaan slingeren, het zeilvolleybal, de boomstamestafette, het blikschieten en het mijnenveld.
Het tweede onderdeel van deze avond werd georganiseerd door de selectiespelers van Rijen in samenwerking met de spelleiding. Hier werden de Robbens in spe getest op hun voetbalvaardigheden met onder andere een shoot-out. Hier werd wel tegen een directe tegenstander gespeeld. Vaak in de 4 tegen 4 spelvorm al dan niet met een keeper. Dit gaf een mooi beeld van wat de teamleiders konden verwachten van het voetbaltoernooi morgen en wat voor tactiek ze op hun spelers konden loslaten.
Als extra element werden aan het eind van de avond voor het slapen gaan en het befaamde kussengevecht per team het sportiefste teamlid bekend gemaakt. Dit teamlid kreeg een mooi aandenken in de vorm van een medaille.
Al met al een goed begin van het kampeerweekend 2014 met prima weer. De voorspellingen voor het weer zijn  ook voor de komende dagen voortreffelijk dat wordt dus genieten. Wordt vervolgt…………..

Kampeerweekend 2014

Onderstaand worden de mogelijkheden uitgelegd.   Vrijdagavond = clubavond. Leden (alle!) van vv Rijen zijn welkom om na 16u… Meer >

Hallo Allemaal, Onderstaand de veldingdeling en tijdstippen waarop jullie een veld hebben t.b.v. de ouder-kind… Meer >