Kampeerweekend 2014

28 mei 2014
Vrijdagmiddag 17.30 uur start leukste weekend van het jaar: het kampeerweekend! Het is elk jaar weer een super gaaf weekend met volop gezellige spelletjes, volop te eten en te drinken en wat heel belangrijk is: heel veel plezier! De D en E pupillen slapen in de accomodatie van de schietvereniging en de F-jes liggen in het clubhuis van de hockey.

Via deze pagina kunnen ouders/verzorgers, familie en virenden op de hoogte blijven van alle gebeurtenissen. Ook worden er regelmatig nieuwe foto's geplaatst.

De belangrijkste aandachtspunten voor de voorbereiding zijn:
  1. Mensen van de organisatie zijn herkenbaar aan hun Oranje kampeerweekend T-shirt.
  2. Ontvangst op vrijdag 30 mei om 17.30 uur. Zorg dat de kinderen hebben gegeten. Daar is op het park verder geen gelegenheid toe!!!
  3. Melden bij de hoofdingang van v.v. Rijen. Daar krijgen jullie verdere instructies.
  4. De kinderen richten, samen met de ouders de slaapplaats in op de slaaplocatie. De slaaptas blijft daar achter.
  5. Vervolgens zo snel mogelijk met de SPORTTAS naar de kleedkamers.
  6. Ouders/broers/zussen verzamelen op de tribune van het hoofdveld voor de opening (18:30 uur). NIET NAAR HUIS GAAN!!
  7. Direct na de opening gaat het programma beginnen en gaan de ouders huiswaarts. Het is niet de bedoeling dat u rond blijft lopen op het park.
  8. U heeft contactgegevens opgegeven. Het is de bedoeling dat u bereikbaar bent tijdens het weekend bij calamiteiten en dat uw kind evt. naar een van de opgegeven contactadressen kan worden gebracht indien het niet meer aan het kampeerweekend kan deelnemen.

In noodgevallen is de organisatie bereikbaar onder de volgende telefoonnummers:
              1.     v.v. Rijen Kantine       0161 223 309
              2.     Dirk Donkers             06 29 03 31 27
              3.     Edwin Kleinendorst    06 37 41 85 90

De sponsors die dit kampeerweekend mede mogelijk maken zijn:
Jumbo Hapers - Drukkerij Lankhorst -  Lubo prevent - Jack Michielsen -  Wildkamp – Peer “de Tegelzetter” – Lichtwerk (Ruut Dijkstra) – ’t Vermaeck - Leon Capitein –Tieman Trading -   Bruna Rijen - Pennen Party World - Van Hoeckel Gereedschapservices  – Vivante van  Lisdonk – Fa. Maas Kip en Kalkoen – GibbonSport – Sportcafe Rijen – Heidi’s Bloemerij - Factory Sport en Fun – Baans Catering

Afgelopen zondag heeft Rijen 1 in Kruisland gelijk gespeeld tegen Kruisland. Het was een dynamisch begin van de wedstrijd. Jordi Doms… Meer >

Jaarmarkt

16 oktober 2018
Allen, In verband met de Rijense jaarmarkt zijn er op dinsdag 23 oktober GEEN trainingen. Facilitair

GEEN 18..... GEEN ALCOHOL

04 oktober 2018