Samen!

28 juni 2015
'Samen’ is een ode aan het voetbal. Samen met voetballend Nederland laten we zien dat we houden van de sport, dat voetbal van en voor iedereen is, en dat we te maken hebben met de mooiste sport van Nederland.

De film laat verschillende betrokkenen uit het betaald- en amateurvoetbal aan het woord. Oranjespelers, maar ook terreinknechten, officials, pupillen, veteranen etc. Kortom, iedereen die van voetbal houdt.

Op Doe Mee vindt je meer informatie in beeld

Afgelopen zondag heeft Rijen 1 in Kruisland gelijk gespeeld tegen Kruisland. Het was een dynamisch begin van de wedstrijd. Jordi Doms… Meer >

Jaarmarkt

16 oktober 2018