Nieuwe alcoholwet

20 november 2013
Beste Sportvrienden,

Per 1 januari zal er een nieuwe alcoholwet in werking treden.
Een van de nieuwe bepalingen is dat er geen alcohol meer aan personen onder de 18 jaar geschonken mag worden. Dit heeft gevolgen voor vereniging, de barmedewerkers, de spelers en teambegeleiders.
Deze wet zal waarschijnlijk streng gehandhaafd gaan worden en mischien nog worden aangepast.
De geldboetes die aan een overtreding vastzitten zijn erg hoog en wij als v.v. Rijen kunnen dit geld wel beter besteden.
Dit nieuwe beleid gaat dus per 1 januari 2014 in. Wij hopen dat iedereen hier begrip voor heeft. Wij hebben als vereniging geen keuze en zullen dus het beleid gaan naleven.
WIJ HOPEN DAT IEDEREEN HIER AAN MEE ZAL WERKEN, ALVAST BEDANKT.

Namens kantineam en hoofdbestuur,
Jan Smeekens jr.

Allereerst nog de beste wensen voor het nieuwe jaar. Laten we hopen dat Rijen 1 de prestaties van 2018 voorzet. De Nieuwjaarreceptie… Meer >

Marij Krol overleden