v.v. Rijen gaat voor duurzaamheid en heeft nu een eigen PV-installatie

04 april 2019

Na een lange voorbereiding met veel uitzoekwerk en rekenwerk zijn eindelijk de zonnepanelen geïnstalleerd. Op 4 april 2019 is officieel de PV-installatie (zonnepanelen) opgeleverd.
De installatie is aangelegd door EnergieWonen. Op het dak van onze kantine en op het dak van de kleedkamers liggen maar liefst 104 zonnepanelen.

Hiermee kunnen we voor een groot deel in onze eigen energieconsumptie voorzien. Behoudens de dure veldverlichting en terreinverlichting.

Voor de financiering hebben we geput uit onze eigen middelen. Bij de bank krijgen we nauwelijks rente op ons eigen vermogen, dus is deze investering een goed alternatief.

Verder hebben we reeds een sportsubsidie ontvangen van ca. € 10.000. Tevens is de SDE+ subsidie aan ons toegekend waar we 15 jaar aanspraak op kunnen doen.
Dit zal dus ook geld opleveren, waarbij we voor elk geproduceerde kWh een bedrag ontvangen. Mooi resultaat dus door de inzet van onze penningmeester en bestuurslid / commissie facilitair.

Met EnergieWonen hebben we verder nog een mooie sponsordeal kunnen afstemmen. Ieder lid van onze verenging krijgt 10 % korting op de offerte bij aanvraag via EnergieWonen.
Contactpersoon is: Carl van Es, c.van.es@energiewonen.nl

Wel vermelden dat je lid bent van v.v. Rijen.

Als een lid van v.v. Rijen uiteindelijk ook een installatie afneemt bij EnergieWonen dan krijgt de club een bedrag van € 75 (per installatie) en dit is dan ten gunste van onze club.

Wij bedanken EnergieWonen voor de snelle en kundige aanleg en hopen lang te kunnen genieten van de PV-installatie, laat de zon maar schijnen.

Wil jij het tofste weekend van het jaar mee beleven? De deadline voor inschrijving én het maximale aantal deelnemers zijn bijna… Meer >

Rijen 1 heeft een beroerd weekend achter de rug. In Prinsenbeek werd met 4-0 verloren van Beek Vooruit, die zich daarmee waarschijnlijk… Meer >

Begin dit jaar hebben 21 spelers (het maximaal aantal deelnemers) zich aangemeld voor de techniektraining O9 en op 15… Meer >

Door een storing op de site is het momenteel niet gelukt om het artikel "Inschrijven Kamp onder 13,12 en 11" te plaatsen. Via deze… Meer >