Nieuws

Uitnodiging Voetbaldiplomadag 2019

27 februari 2019

Beste speler, ouder/verzorger,

Op zaterdag 20 april 2019 vindt bij vv Rijen de achtste voetbaldiploma dag plaats voor de JO7, JO8, JO9, JO11, MO9 en MO11 spelers. Ook spelers die wel meetrainen maar nog niet in een team zitten mogen aan deze dag deelnemen. Deze laatste moeten dan wel lid zijn van vv Rijen.

Op deze dag dien je acht trainingsoefeningen te doen binnen een bepaalde tijd. Als je alle acht de oefeningen goed hebt volbracht, krijg je het ‘vv Rijen Voetbaldiploma’.

Daarnaast is er ook de penaltybokaal (het negende spel). Je moet dan drie penalty’s nemen op de keeper. De beste van elk team gaan door naar de finale, wat dan een ‘afvalreeks’ zal zijn. Je neemt dan één penalty, mis je die dan ben je klaar, scoor je dan ga je verder.

Namens vv Rijen nodigen wij jou hierbij uit om deel te nemen aan deze voetbaldiplomadag. Alle teams beginnen om 13.00 uur tot ca. 16.00 uur. Neem je ouders, opa’s en oma’s, broer, zus, buren, vriendjes en/of vriendinnetjes maar mee, om je aan te moedigen.

Hoe geef je je op?

Op de website www.vvrijen.nl staat het inschrijfformulier. Vul hier je gegevens in voor
8 april a.s.. Ben je nog niet in een team ingedeeld dien je je naam te vermelden en aan te geven in welke leeftijdscategorie je speelt. Vergeet niet te vermelden dat je nog niet in een team zitten. Je kan het formulier ook mailen naar jeugdactiviteiten@vvrijen.nl.

Om deze dag tot een succes te maken hebben we een aantal hulpouders nodig. Deze hulpouders kunnen zich ook aanmelden via het inschrijfformulier.

Tot 20 april!

Sportieve groet,
vv Rijen

Jeugdactiviteiten Commissie
Voetbaldiploma dag 


Inschrijfformulier Voetbaldiplomadag 2019 
  22 juni 2019 Ouder-Kind wedstrijden met aansluitend de mogelijkheid  om een stukje vlees van de barbecue te eten… Meer >
 
www.vvrijen.nl
 
Door een storing op de site is het momenteel niet gelukt om het artikel "Inschrijven Kamp onder 13,12 en 11" te plaatsen. Via deze… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
20-10-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
05-10-2015 Meer >

 
 
 
 
 
26-09-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
28-06-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven