Doe mee aan HET Kampeerweekend 2019

18 februari 2019 door Harm van Kuijk

Een mooie traditie van VV Rijen is het jaarlijkse kampeerweekend voor de jongens en meisjes die uitkomen in de leeftijdscategorieen Onder-13, Onder-12, Onder-11, Onder-9 en Onder-8. Van vrijdagmiddag tot en met zondagochtend strijden 12 teams, elk bestaande uit 10 kinderen en 2 begeleiders, om de felbegeerde eindoverwinning en natuurlijk voor de eeuwige roem.

Het kampeerweekend vindt dit jaar plaats van 7 juni tot en met 9 juni (Pinksterweekend)
De Onder-9 en Onder-8 jeugd overnacht in het clubhuis van de hockey. Hier zijn maximaal 40 plaatsen.
De spelers uit Onder-13, Onder-12 en Onder-11 slapen in het gebouw van de schutterij. Hier zijn maximaal 80 plaatsen.

De inschrijving start op zaterdag 6 april om 16.00 uur via de website van vv Rijen.

Wil je mee? Wees er dan snel bij als de inschrijving opent, want de laatste jaren zat het kampeerweekend steeds binnen 1 of 2 dagen helemaal vol. De deelname bedraagt €34,- per persoon.

Het kampeerweekend wordt mogelijk gemaakt door de belangeloze inzet van vele vrijwilligers en sponsoren. Daarnaast zijn we ook altijd op zoek naar hulpouders, die een of meerdere dagdelen komen helpen bij de activiteiten of tijdens de eetmomenten. Als je dit wilt, kun je dat bij het aanmelden aangeven op het inschrijfformulier.

Ouders die nu al vragen hebben, kunnen deze mailen naar kampeerweekend@vvrijen.nl

Afgelopen zondag ervaarde Rijen 1 gelukkig weer eens wat winnen is. Thuis werd met 2-1 gewonnen van Sarto. De wind dwars over het veld,… Meer >

18 maart 2019
                 BESTEL NIKS ZONDER… Meer >