09 februari 2019

GRATIS SPONSOREN

v.v. Rijen werkt sinds kort samen met Sponsor Kliks om voor extra inkomsten te zorgen.

v.v. Rijen ontvangt geld als er online wordt gekocht bij ruim 300 winkels, waaronder Bol.com, Wehkamp, Zalando en Booking.com en ook als je eten laat bezorgen via Thuisbezorgd.nl of een restaurant reserveert via Dinnersite.nl ontvangt v.v. Rijen daar geld voor.

Waarschijnlijk koop of reserveer jij ook wel eens iets online en kun je de club dus helpen.

En wat helemaal fantastisch is: het kost jou geen cent extra!

Van belang is wel dat je de Sponsor Klik niet vergeet. Ga de volgende keer dat je iets online wilt kopen eerst naar https://www.sponsorkliks.com/ kies voor voetbalvereniging Rijen en plaats je bestelling bij één van de webwinkels of ga naar https://www.vvrijen.nl en klik op het “SponsorKliks” logo.

Herhaling en bewustwording is natuurlijk heel belangrijk.

Help ons aan meer inkomsten. Want als ieder lid, supporter, familielid of vriend van onze vereniging, voordat zij bij een webwinkel bestellen, naar onze website gaat wordt het sponsorbedrag hoger.

Elke aankoop bij één van deze bedrijven levert onze vereniging een commissie op terwijl je zelf dezelfde prijs betaalt, het kost je dus niets extra.

Doe hetzelfde als je uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via onze webpagina op SponsorKliks kan je terecht bij 4.500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering de verenigingskas geld oplevert.
Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook!

Namens v.v. Rijen alvast heel erg bedankt voor de moeite.

Wil jij het tofste weekend van het jaar mee beleven? De deadline voor inschrijving én het maximale aantal deelnemers zijn bijna… Meer >

Rijen 1 heeft een beroerd weekend achter de rug. In Prinsenbeek werd met 4-0 verloren van Beek Vooruit, die zich daarmee waarschijnlijk… Meer >

Begin dit jaar hebben 21 spelers (het maximaal aantal deelnemers) zich aangemeld voor de techniektraining O9 en op 15… Meer >

Door een storing op de site is het momenteel niet gelukt om het artikel "Inschrijven Kamp onder 13,12 en 11" te plaatsen. Via deze… Meer >