Op den Alpe Rijen

24 februari 2019 door Jeroen Gillessen

Eind oktober trad automotive-pionier Jac van Dorst, na ruim 50 jaar leiding te hebben gegeven aan Van Dorst Automotive, terug bij Louwman Dealergroep. Jac heeft ons als belangrijke sponsor jarenlang gesteund en daarom willen wij graag, een donatie doen aan Op Den Alpe Rijen, een favoriet goed doel van Jac.

Begin februari is v.v. Rijen een inzamelactie gestart. Leden en bezoekers kunnen hun dankbaarheid tonen door een kleine donatie, in de daarvoor bestemde bus op de bar, te doen. Eind februari wordt de inhoud van de bussen geteld en wordt het bedrag verdubbeld door ons en aangeboden aan Op Den Alpe.

Uiteraard kan je ook doneren op onze rekening (v.v. Rijen: Rabobank
IBAN: NL57RABO0145100456) onder vermelding van Op Den Alpe.

Steun mensen met kanker en geef Jac een mooi afscheidskado.

Meer info:

22 juni 2019 Ouder-Kind wedstrijden met aansluitend de mogelijkheid  om een stukje vlees van de barbecue te eten… Meer >

Door een storing op de site is het momenteel niet gelukt om het artikel "Inschrijven Kamp onder 13,12 en 11" te plaatsen. Via deze… Meer >