Techniektrainingen gaan van start

21 januari 2019 door Mark Ernst

Zoals we als technische commissie al eerder vermelden op onze website, gaan we na de winterstop van start met het 1e blok van de techniektrainingen voor onze jeugdspelers / speelsters.

Een unicum bij onze club met eigen clubmensen en dus niet via een commerciële voetbalschool.

De aanmeldingen stroomde snel binnen en binnen no-time zaten we op de 20 deelnemers.

Dat is fantastisch en als club zijn we dan ook blij dat er voldoende animo hiervoor is.

We starten met de onderbouw O9. Na dit blok zullen we dit evalueren en als het goed verloopt dan gaan we hier natuurlijk een vervolg aangeven. Streven is dan om per seizoen twee blokken aan te bieden, een blok in het najaar en een blok in het voorjaar. Zodoende hopen we meerdere leeftijdscategorieën te kunnen voorzien van techniektrainingen. Waarbij de nadruk zal liggen op de onderbouw.

De rode draad van de trainingen zal zijn: “balbeheersing – baas worden over de bal”.

Hoe we dat gaan trainen is natuurlijk nog een verrassing.

We gaan starten met de 1e training op vrijdagavond 15 februari 2019. In totaal zijn er 6 lessen.

Wij hebben er als TC en als trainers heel veel zin in, tot 15 februari.

Met sportieve groet, Marco van Roozendaal & Mark Ernst

Technische Commissie Jeugd / Voetbalacademie v.v. Rijen.

Wil jij het tofste weekend van het jaar mee beleven? De deadline voor inschrijving én het maximale aantal deelnemers zijn bijna… Meer >

Rijen 1 heeft een beroerd weekend achter de rug. In Prinsenbeek werd met 4-0 verloren van Beek Vooruit, die zich daarmee waarschijnlijk… Meer >

Begin dit jaar hebben 21 spelers (het maximaal aantal deelnemers) zich aangemeld voor de techniektraining O9 en op 15… Meer >

Door een storing op de site is het momenteel niet gelukt om het artikel "Inschrijven Kamp onder 13,12 en 11" te plaatsen. Via deze… Meer >