Freddy Kruijs met ingang van volgend seizoen hoofdtrainer

07 januari 2019

Het bestuur is verheugd te kunnen melden dat Freddy Kruijs vanaf het seizoen 2019/2020 is aangesteld als de nieuwe hoofdtrainer van v.v. Rijen.

Kruijs heeft een contract voor 1 jaar met een optie voor nog een jaar.

Freddy Kruijs is 47 jaar en woonachtig in Dongen en zal de opvolger worden van Max Raeven die na 4 seizoenen de club aan het einde van dit seizoen zal verlaten. Met Freddy Kruijs haalt v.v. Rijen een trainer in huis die al vele jaren in de hogere geledingen van zowel het betaald als amateurvoetbal actief is. Na zijn voetbalcarrière o.a. als voormalig eredivisionist bij de Graafschap heeft hij ervaring opgedaan als jeugd- en hoofdtrainer bij diverse aansprekende clubs.

Bestuurslid Rob Krekelberg: “Natuurlijk hebben alle trainers die bij ons zijn geweest verstand van het spelletje, maar daarnaast heeft iedereen zijn eigen specialiteit. De één richt zich op groepsvorming, de ander weer op techniek, tactiek en professionaliteit. Wij hebben de overtuiging dat Freddy een trainer is die e.e.a. combineert en dat wij de meest ideale trainer hebben gevonden”.

Freddy is op dit moment nog actief bij v.v. Dongen en wensen hem natuurlijk succes toe bij de afronding van zijn werkzaamheden”.

Allereerst nog de beste wensen voor het nieuwe jaar. Laten we hopen dat Rijen 1 de prestaties van 2018 voorzet. De Nieuwjaarreceptie… Meer >

Marij Krol overleden

16 januari 2019
Helaas hebben wij vernomen dat 11 januari, op 66 jarige leeftijd, Marij Krol-de Jongh is overleden, voetbal-moeder en vrouw, graag… Meer >