JO11-1 VV RIJEN KAMPIOEN NAJAAR 2018 !!!

03 januari 2019

Het is 1 september als we met de JO11-1 van VV Rijen starten aan het bekertoernooi. We kunnen na 3 gewonnen wedstrijden al snel vaststellen dat we klaar zijn voor de competitie, welke op 29 september van start gaat. De eerste wedstrijd van de competitie weten we overtuigend te winnen, waarna we 2 wedstrijden op rij, helaas wat punten laten liggen. We houden ons vast aan het systeem, waarmee we aan het begin van het seizoen zijn gestart. Dit blijkt een goede keuze te zijn, daar we 8 wedstrijden op rij winnend weten af te sluiten met een doelsaldo van 46 doelpunten voor en 5 doelpunten tegen. Na de gewonnen derby tegen VV Gilze (0-4) mogen we zelfs aan het kampioenschap gaan denken. Woensdag 12 december was het dan zover. De inhaalwedstrijd tegen TSC, was tevens de wedstrijd waarin we kampioen konden worden. Daar we toch enigszins gespannen aan de wedstrijd begonnen, kwamen we snel op een 1-0 voorsprong. Heel lang konden we niet genieten van de voorsprong. TSC maakte de enige kans die ze kregen genadeloos af, 1-1. Wat dit team zo speciaal en daardoor zo sterk maakt, is dat iedereen hard voor elkaar blijft werken, ook als het even niet zo lekker draait. Dit resulteerde uiteindelijk in een 5-1 overwinning. Na afloop van de wedstrijd werd het natuurlijk één groot feest. Zo werden wij als trainers/leiders door de spelers met kleren en al onder de douche gezet en werd er nog een feestje gebouwd in de kantine waar de jongens allemaal een beker kregen. Tom, Seth, Cas, Daan, Thijn, Tristan, Sam, Pertijn, Ruben, Demiun en Siem van harte gefeliciteerd met het behalen van het kampioenschap. Nu gaan we even bijtanken in de winterstop en starten op 2 februari op een sterk bezet toernooi bij Nivo-Sparta te Zaltbommel, waarna de competitie weer van start gaat op 9 februari. Via deze weg willen we ook alle ouders bedanken, voor de trouwe support, maar ook zeker voor jullie betrokkenheid bij het team. Nogmaals gefeliciteerd met deze geweldige teamprestatie!

Paul, Harm en François (JO11-1)

Onderstaand worden de mogelijkheden uitgelegd.   Vrijdagavond = clubavond. Leden (alle!) van vv Rijen zijn welkom om na 16u… Meer >

Hallo Allemaal, Onderstaand de veldingdeling en tijdstippen waarop jullie een veld hebben t.b.v. de ouder-kind… Meer >

Belangrijk: Ter informatie: er is een formulier in omloop over de oefenwedstrijd Willem II - KV Oostende op 6 juli om 15.00 uur bij… Meer >