Voorbeschouwing Uno Animo 1 -- Rijen 1

05 december 2018 door Frank Trommelen

Afgelopen weekend is de wedstrijd Rijen 1 – Beek Vooruit 1 vanwege de staat van het veld afgelast. Ook bij Sarto was het hoofdveld ook afgelast, maar werd conform eigen wens uitgeweken naar kunstgras. Unitas’30 won overtuigend van Jeka en staat met een wedstrijd meer gespeeld bovenaan. Rijen staat op de 2e plaats. De achtervolgers Cluzona en VOAB speelden in Wouw tegen elkaar gelijk. Kruisland speelde in Waalwijk met 3-3 gelijk tegen WSC, dat met 3-1 achterstond. Sarto verloor thuis weer met 0-1 tegen Zundert. En Zeelandia won thuis tegen Hoeven met 3-1. Onze komende tegenstander verloor met 3-1 in Made tegen de Madese Boys.

Voor Uno Animo is het zaak om zondag a.s. punten te gaan pakken.  Na een goed begin met 2 uit gelijke spelen en een overwinning op Unitas’30 werd in Goirle verloren van VOAB. Nog een thuis gelijkspel tegen Jeka volgde. Daarna werd 2x thuis verloren van Kruisland en Beek Vooruit. Zeelandia was in Middelburg ook te sterk. De laatste thuiswedstrijd werd gelijk gespeeld tegen WSC. 7 punten uit 10 wedstrijden is niet des Uno’s, maar het seizoen is nog lang. Zeker omdat ze vorig jaar de bekerfinale verloren van Goes en in de competitie voor Rijen op de 8ste plaats eindigde. Het tweede gedeelte van het vorig seizoen speelde Uno Animo erg compact met een sterke omschakeling. Met die tactiek verraste trainer Cees van Loon tweede seizoenshelft menig tegenstander.

Komende zondag om 14.30 uur is op Sportpark de Klokkenberg de wedstrijd tussen Uno Animo en Rijen. In het jaar 2018 al weer voor de 3e maal. 28 januari was de thuiswedstrijd in Loon op Zand. Het werd 0-0. Rijen kreeg de betere kansen, maar de bal wilde er niet in. Gelukkig won Rijen de wedstrijd daarop in Goirle van VOAB met 0-2. 15 april was de thuiswedstrijd. Een wedstrijd, die geen winnaar verdiende, werd met 0-1 gewonnen door Uno Animo. Voor beide teams zat er klaarblijkelijk veel spanning op de wedstrijd. Rijen speelde verkrampt op een klein speelveld. Het tempo was laag tegen een stug UA. Rijen kreeg 2 kansen uit corners. Net voor rust kreeg Uno een vrije trap, die vanaf de 16 met een boog, net onder de lat werd binnen gekopt. De tweede helft was het trechtervoetbal en de grote centrale verdedigers van Uno hielden relatief eenvoudig de nul. Komende zondag staat er voor beide teams veel op het spel. Rijen wil de koppositie herpakken en Uno Animo wil de laatste plaats verlaten. Hopelijk is het een beetje Christelijk weer, zodat er in ieder geval gevoetbald wordt.

Privacy Statement v.v. Rijen

01 december 2018
Dit nieuwsitem zal per 1 januari 2019 verdwijnen het is ook terug te vinden op de home pagina links, tab "Privacy Statement vv… Meer >

Op 12 en 19 november jl. hebben in totaal 18 jeugdtrainers deelgenomen aan de trainingssessies over techniektraining. Het doel van deze… Meer >