Niet selectie senioren heeft nieuwe trainers

12 augustus 2018

De afgelopen maanden is er weer naarstig gezocht naar één of meerder trainers voor onze niet-selectie senioren. Het bestuur is verheugd dat Toon van Mierlo en Arno van Erk bereid zijn deze klus weer op te pakken om er naast hun wekelijkse inzet als scheidsrechter nog wat extra’s te doen voor onze club. Samen zijn we ervan overtuigd dat de trainingsopkomst weer groter gaat worden en het plezier in een trainingsavondje weer helemaal terug is.

Voor komende week is er nog een training op vrijdag 17 augustus (19.45-21.15 uur). Vrijdag de 24e is er in verband met ons grootste jubileumweekend geen training. Daarna wordt er weer gewoon standaard op donderdagavond getraind tussen 19.45 en 21.15 uur.

Het bestuur

Afgelopen zondag heeft Rijen 1 in Kruisland gelijk gespeeld tegen Kruisland. Het was een dynamisch begin van de wedstrijd. Jordi Doms… Meer >

Jaarmarkt

16 oktober 2018