Tom Wientjens nieuwe hoofdtrainer JO15-1

15 mei 2018 door Mark Ernst
De TC en JC hebben vorige week de overeenkomst afgerond met Tom voor zijn aanstelling bij de JO15-1.
Tom is al jaren trainer bij Rijen en heeft de junioren-opleiding gedaan en de Meulensteen-opleiding.
De afgelopen drie jaar was Tom de trainer/manager naast Dingo Timisela, samen hebben ze de JO13-1 en JO15-1 gedaan.
Het aflopende seizoen heeft Tom deels zelfstandig gedaan vanwege het wegvallen van Dingo.
Zijn team JO15-1 draait op dit moment mee voor het kampioenschap en dat is een knappe voortzetting van de 2e seizoenshelft.
Met de ervaring van Tom en zijn Meulensteen-opleiding hebben wij er alle vertrouwen in dat hij de nieuw te vormen selectiespelers de nodige voetbal-skills kan aanleren.
Op dit moment zijn we al bezig met de slectieprocedure en na de laatste competitiewedstrijden zal Tom met de huidge JO15-2 trainers dit verder oppakken en intern communiceren.
Rest ons om Tom veel succes te wensen met deze mooie uitdaging als hoofdtrainer JO15-1.

Privacy Statement v.v. Rijen

01 december 2018
Dit nieuwsitem zal per 1 januari 2019 verdwijnen het is ook terug te vinden op de home pagina links, tab "Privacy Statement vv… Meer >

Op 12 en 19 november jl. hebben in totaal 18 jeugdtrainers deelgenomen aan de trainingssessies over techniektraining. Het doel van deze… Meer >