nog 5 Finales voor Rijen 1

10 mei 2018

We gaan met Rijen 1 op voor een spannend en belangrijk competitie einde. Doordat de tweede en derde periode door elkaar heen gespeeld wordt lopen allerlei belangen door elkaar. Het belang van Rijen 1 is helder: klassebehoud, dus vijf finales! Na de lange winterstop zijn we goed gestart. De laatste vier wedstrijden konden we het goede veldspel niet verzilveren tot een goed resultaat. Het zit ook niet mee en waar het dubbeltje de afgelopen jaren wel goed viel is dat tot op heden niet het geval. Via paal erin is nu via paal eruit. Elke tegenstander complimenteert ons achteraf voor het vertoonde spel. Spelers en staf werken keihard om het goede voetbal om te zetten in de benodigde resultaten. We gaan die complimenten omzetten in resultaat. De tweede klasse is een mooie klasse voor Rijen, daar horen wij in thuis!

Steun Rijen 1 in deze laatste wedstrijden voor behoud!

Kampeerweekend dag 3

20 mei 2018
Vanmorgen mochten de kinderen een half uurtje langer uitslapen. Daarom stonden 120 uitgeruste kinderen klaar voor de Rise & Shine… Meer >

Na een lang kussengevecht in de schutterij en bij de hockey, hebben de meeste kinderen heerlijk geslapen. Nadat onze mascotte Rijense… Meer >