Grote Clubactie 2017

22 april 2018

Hallo allemaal,

Wij als activiteitencommissie voor de jeugd zeggen sorry!

Waarom zullen jullie je afvragen… Nou om het volgende:

Vorig jaar hebben een grote groep van jullie 10 loten of meer verkocht tijdens de grote Club Actie. Hier staat altijd een beloning tegenover. Echter door de drukke schema’s en overvolle voetbalweekenden hebben wij nog niets kunnen plannen. En dat vinden wij heel vervelend!

Nu loopt het seizoen lang door en volgt de zomervakantie vlug op het einde van het seizoen dus hebben wij ook niet echt de kans om nu nog iets te organiseren, maar wij beloven dat na de vakantie aan het begin van het nieuwe seizoen wij met een leuke activiteit voor de 10-loten of meer verkopers komen!

Beloofd!

Groetjes Activiteitencommissie Jeugd

22 juni 2019 Ouder-Kind wedstrijden met aansluitend de mogelijkheid  om een stukje vlees van de barbecue te eten… Meer >

Door een storing op de site is het momenteel niet gelukt om het artikel "Inschrijven Kamp onder 13,12 en 11" te plaatsen. Via deze… Meer >