Nieuws

Jack van Hulten onze nieuwe hoofdtrainer voor de JO19-1

13 maart 2018
www.vvrijen.nl

Na ons evaluatie overleg met het huidige kader van de JO19-1 gaven Paul en Gunter aan dat ze helaas geen tijd meer hebben op de zaterdagen en dat ze geen jeugdteam meer kunnen begeleiden.

Dit betreuren wij als Jeugdafdeling, maar we moeten door en moesten de vacature dus openstellen voor een nieuwe hoofdtrainer van de JO19-1.
Na een aantal interne gesprekken en overleg met het bestuur is uiteindelijk besloten om te kijken naar een externe trainer met een frisse kijk op de huidige en nieuw te vormen selectie.

Deze trainer hebben we gevonden en is Jack van Hulten.
Jack gaat samen met Patrick d’Haze het nieuwe kader vormen voor de JO19-1.


Jack komt uit Zevenbergen en is voor vele een bekende in de voetballerij. Jack is namelijk maar liefst 20 jaar betaald voetbal scheidsrechter geweest en brengt daarmee veel voetbalervaring mee. Zelf heeft Jack gespeeld in het 1e van Seolto uit Zevenbergen. Bij Seolto heeft hij verder ook de functie als voorzitter bekleed en is hij trainer geweest van diverse jeugdteams en is hij assistent trainer bij het 1e elftal geweest.

Een verdere kennismaking zal in de loop van de komende weken wel plaats vinden en er zal nog een interview plaats vinden voor in het clubblad.


Wij wensen Jack veel plezier en succes bij onze club en wij hebben er alle vertrouwen in dat het nieuwe kader het goede werk van Paul en Gunter kunnen doorzetten.


Namens de Voetbalacademie (TC): Norbert van der Steen & Mark Ernst.


 

Privacy Statement v.v. Rijen

01 december 2018
Dit nieuwsitem zal per 1 januari 2019 verdwijnen het is ook terug te vinden op de home pagina links, tab "Privacy Statement vv… Meer >
 
www.vvrijen.nl
Op 12 en 19 november jl. hebben in totaal 18 jeugdtrainers deelgenomen aan de trainingssessies over techniektraining. Het doel van deze… Meer >
 
www.vvrijen.nl

GEEN 18..... GEEN ALCOHOL

04 oktober 2018
Jeugdleden en ouders   In Nederland is het nuttigen van alcohol door minderjarigen, bij wet, VERBODEN. Bij een… Meer >
 
Zoals velen van jullie inmiddels wel bekend zal zijn is er per 25 mei 2018 een Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
20-10-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
05-10-2015 Meer >

 
 
 
 
 
26-09-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
28-06-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven