Jack van Hulten onze nieuwe hoofdtrainer voor de JO19-1

13 maart 2018

Na ons evaluatie overleg met het huidige kader van de JO19-1 gaven Paul en Gunter aan dat ze helaas geen tijd meer hebben op de zaterdagen en dat ze geen jeugdteam meer kunnen begeleiden.

Dit betreuren wij als Jeugdafdeling, maar we moeten door en moesten de vacature dus openstellen voor een nieuwe hoofdtrainer van de JO19-1.
Na een aantal interne gesprekken en overleg met het bestuur is uiteindelijk besloten om te kijken naar een externe trainer met een frisse kijk op de huidige en nieuw te vormen selectie.

Deze trainer hebben we gevonden en is Jack van Hulten.
Jack gaat samen met Patrick d’Haze het nieuwe kader vormen voor de JO19-1.

Jack komt uit Zevenbergen en is voor vele een bekende in de voetballerij. Jack is namelijk maar liefst 20 jaar betaald voetbal scheidsrechter geweest en brengt daarmee veel voetbalervaring mee. Zelf heeft Jack gespeeld in het 1e van Seolto uit Zevenbergen. Bij Seolto heeft hij verder ook de functie als voorzitter bekleed en is hij trainer geweest van diverse jeugdteams en is hij assistent trainer bij het 1e elftal geweest.

Een verdere kennismaking zal in de loop van de komende weken wel plaats vinden en er zal nog een interview plaats vinden voor in het clubblad.

Wij wensen Jack veel plezier en succes bij onze club en wij hebben er alle vertrouwen in dat het nieuwe kader het goede werk van Paul en Gunter kunnen doorzetten.

Namens de Voetbalacademie (TC): Norbert van der Steen & Mark Ernst.

De aftrap voor het nieuwe seizoen is zondag a.s. De voorbereiding met daarin opgenomen de bekercompetitie is afgesloten. Door een… Meer >

Maandag 3 september j.l. is de KNVB cursus TC3 van start gegaan bij v.v. Rijen. De cursusavonden zijn op de maandagavonden en hierdoor… Meer >

De afgelopen maanden is er weer naarstig gezocht naar één of meerder trainers voor onze niet-selectie senioren. Het bestuur is… Meer >

Zoals velen van jullie inmiddels wel bekend zal zijn is er per 25 mei 2018 een Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van… Meer >