Nieuws

Kampeerweekend 2017 D/E/F-Jeugd: 2 t/m 4 juni

07 februari 2017
De kampeercommissie is al weer een paar keer bij elkaar gekomen om met de voorbereidingen van ‘het leukste weekend van het jaar’ te starten. We hebben weer een supergaaf thema verzonnen en we zijn nu bezig om hier te gekke spelletjes en activiteiten bij te organiseren. 

Ben je nieuw of niet bekend met kampeerweekend. Kijk dan eens bij de fotoimpressies van afgelopen jaar

Noteer in je agenda
Het kampeerweekend is gepland van vrijdag 2 juni t/m zondag 4 juni (Pinksterweekend). Blokkeer deze dagen alvast in je agenda en houd deze website en je e-mail de komende weken goed in de gaten.

Nieuwe teamleiders gezocht
We zijn nog opzoek naar een aantal enthousiaste teamleiders, die gedurende het hele weekend (van vrijdag 17.00 uur t/m zondagmiddag 4 juni) een team onder hun hoede willen nemen. 
Lijkt dit je wat? Stuur dan een email naar kampeerweekend@vvrijen.nl en wij nemen daarna snel contact met je op.

Schrijf op tijd in
Aanmelden voor het kampeerweekend gebeurt via een aanmeldformulier op de website. De datum waarop de inschrijvingen start wordt binnenkort bekendgemaakt via deze website en via de email. Wees er snel bij wanneer we starten met de inschrijvingen, want er is plaats voor maximaal 120 deelnemers. Inschrijvingen gebeurt op volgorde van binnenkomst en in de voorgaande jaren was het weekend al heel snel volgeboekt!

Met hartelijke groet,

Namens de hele kampeercommissie
Dirk Donkers
 


 
  22 juni 2019 Ouder-Kind wedstrijden met aansluitend de mogelijkheid  om een stukje vlees van de barbecue te eten… Meer >
 
www.vvrijen.nl
 
Door een storing op de site is het momenteel niet gelukt om het artikel "Inschrijven Kamp onder 13,12 en 11" te plaatsen. Via deze… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
20-10-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
05-10-2015 Meer >

 
 
 
 
 
26-09-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
28-06-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven