Ondertekening contract hoofdsponsor Van Dorst

20 november 2017
Op zaterdag 19 november 2017 is het verlengde sponsorcontract met hoofdsponsor Van Dorst ondertekend. Autobedrijf van Dorst B.V. / Schadenet Midden-Brabant blijft hoofdsponsor tot en met september 2020. Voorafgaand aan de wedstrijd Rijen JO 19-1 - JEKA JO 19-1 werd het contract ondertekend door de heer Fuchs, General Manager en waarnemend voorzitter Jeroen Gillissen. Uiteraard was Jack van Dorst zelf ook aanwezig bij de ondertekening. De sponsorcommissie is erg blij met de verlenging van deze meer dan prettige samenrwerking.

Onderstaand worden de mogelijkheden uitgelegd.   Vrijdagavond = clubavond. Leden (alle!) van vv Rijen zijn welkom om na 16u… Meer >

Hallo Allemaal, Onderstaand de veldingdeling en tijdstippen waarop jullie een veld hebben t.b.v. de ouder-kind… Meer >

Belangrijk: Ter informatie: er is een formulier in omloop over de oefenwedstrijd Willem II - KV Oostende op 6 juli om 15.00 uur bij… Meer >

06-06-2019 Meer >