Nieuws

Vacature/ hulp gezocht wedstrijdsecretariaat jeugd zaterdag.

10 maart 2018 door Pierre Jansen

Vacature/ hulp gezocht wedstrijdsecretariaat jeugd zaterdag.

 

Om de contributie binnen de perken te houden voert v.v. Rijen een beleid dat ieder lid/ouder waar nodig een vrijwilligerstaak verricht, dit doen we het liefst op vrijwillige basis en hopen hierdoor mensen bereid te vinden om daadwerkelijk een steentje bij te dragen aan het voetbalplezier van onze jeugdspelers. Aan ouders die op dit moment geen vrijwilligerstaken uitvoeren willen wij het volgende onder aandacht brengen.

 

Wij zijn op zoek naar jou!

 

Op dit moment zijn er een handjevol medewerk(st)ers, dat op zaterdag gastvrouw/gastheer zijn in het wedstrijdsecretariaat, helaas veel te weinig waardoor het alle zaterdagen op bijna dezelfde medewerkers neerkomt. Uitbreiding van het aantal medewerkers is daarom dan ook hard nodig!

 

Vind jij het leuk om op zaterdag in het wedstrijdsecretariaat gastvrouw/gastheer te zijn en hierdoor het visitekaartje van v.v. Rijen te zijn, dan ben je bij ons op de goede plek.

 

De werkzaamheden bestaan o.a. uit het ontvangen van bezoekende clubs, clubscheidsrechters en KNVB scheidsrechters en scouts van profclubs, het aanbieden van koffie/thee/fris. Informatie over alle taken van het wedstrijdsecretariaat zijn te krijgen bij de coördinator, of loop een keer binnen. Het aantal keren dat je ingezet kan worden varieert en is afhankelijk van het aantal aanmeldingen, maar altijd in overleg met jou!

 

Heb jij interesse of wil je meer informatie hierover dan kan je contact opnemen met coördinator wedstijdsecretariaat zaterdag Jolanda Fischer 0161-228064 of 0610962245. 
Beste jongens en meisjes,   Voor onze kleinste leden, JO7 – JO9 en JO10 – JO11, zijn we op zoek naar nieuwe… Meer >
 

Vanaf d’n Dijk

21 maart 2018
De Siberische Koufronten hebben deze winterperiode de competitie in de 2e klasse E aardig op zijn kop gezet. SCO heeft 18 wedstrijden… Meer >
 
www.vvrijen.nl
Op 24 januari jl. is de interne cursus ‘Train de trainer’ voor trainers van JO8, JO9, JO11 en MO11 van start gegaan. Onder de… Meer >
 
Voetbaldiplomadag 2018   Op zaterdag 31 maart vindt de achtste voetbaldiplomadag plaats.   Wil je meedoen/meer… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
20-10-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
05-10-2015 Meer >

 
 
 
 
 
26-09-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
28-06-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven