Vacature/ hulp gezocht wedstrijdsecretariaat jeugd zaterdag.

16 september 2017 door Pierre Jansen

Vacature/ hulp gezocht wedstrijdsecretariaat jeugd zaterdag.

Om de contributie binnen de perken te houden voert v.v. Rijen een beleid dat ieder lid/ouder waar nodig een vrijwilligerstaak verricht, dit doen we het liefst op vrijwillige basis en hopen hierdoor mensen bereid te vinden om daadwerkelijk een steentje bij te dragen aan het voetbalplezier van onze jeugdspelers. Aan ouders die op dit moment geen vrijwilligerstaken uitvoeren willen wij het volgende onder aandacht brengen.

Wij zijn op zoek naar jou!

Op dit moment zijn er een handjevol medewerk(st)ers, dat op zaterdag gastvrouw/gastheer zijn in het wedstrijdsecretariaat, helaas veel te weinig waardoor het alle zaterdagen op bijna dezelfde medewerkers neerkomt. Uitbreiding van het aantal medewerkers is daarom dan ook hard nodig!

Vind jij het leuk om op zaterdag in het wedstrijdsecretariaat gastvrouw/gastheer te zijn en hierdoor het visitekaartje van v.v. Rijen te zijn, dan ben je bij ons op de goede plek.

De werkzaamheden bestaan o.a. uit het ontvangen van bezoekende clubs, clubscheidsrechters en KNVB scheidsrechters en scouts van profclubs, het aanbieden van koffie/thee/fris. Informatie over alle taken van het wedstrijdsecretariaat zijn te krijgen bij de coördinator, of loop een keer binnen. Het aantal keren dat je ingezet kan worden varieert en is afhankelijk van het aantal aanmeldingen, maar altijd in overleg met jou!

Heb jij interesse of wil je meer informatie hierover dan kan je contact opnemen met coördinator wedstijdsecretariaat zaterdag Jolanda Fischer 0161-228064 of 0610962245.

Afgelopen zondag haalde Rijen 1 zijn eerste overwinning van het seizoen. In Oosterhout, werd na een goede eerste helft, SCO 1 met 0-3… Meer >

Hierbij nodigt het bestuur haar leden uit voor de Algemene Leden Vergadering. Vrijdag 27 oktober 2017. Aanvang 20:00 uur kantine… Meer >

Onze goudsponsor Intersport Oosterhout heeft weer een leuke aanbieding. Buiten deze aanbieding krijgen leden van vv Rijen hier altijd… Meer >

Vrijwilligers zijn de spil